Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Har ei leirgryte i skapet som jeg enda ikke har fått brukt. Tenkte å lage noe godt til oss til helga. Hva må jeg gjøre av forberedelser medleirgryte og har dere noen gode tips til hva jeg skal ha oppi (lage). Kunne tenkt meg svin eller kyllingkjøtt..

Noen gode oppskrifter å dele??

Videoannonse
Annonse
Skrevet

skal grønnskaene ligge oppi hele tiden eller legges i etterhvert??

må man ha vann i gryta?? hvor mye??

Skrevet

Har leirgryte i ovnen nå med svinestek oppi,kryddret med salt og pepper,litt smør,løk og gulrot oppi.

Svak varme 125.150 grader i flere timer.

Lag saus av kraften og steika blir saftig og god.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...