MAcy Skrevet 30. november 2006 #1 Skrevet 30. november 2006 Har ei leirgryte i skapet som jeg enda ikke har fått brukt. Tenkte å lage noe godt til oss til helga. Hva må jeg gjøre av forberedelser medleirgryte og har dere noen gode tips til hva jeg skal ha oppi (lage). Kunne tenkt meg svin eller kyllingkjøtt.. Noen gode oppskrifter å dele??
MAcy Skrevet 30. november 2006 Forfatter #2 Skrevet 30. november 2006 skal grønnskaene ligge oppi hele tiden eller legges i etterhvert?? må man ha vann i gryta?? hvor mye??
miss Skrevet 1. desember 2006 #3 Skrevet 1. desember 2006 Har leirgryte i ovnen nå med svinestek oppi,kryddret med salt og pepper,litt smør,løk og gulrot oppi. Svak varme 125.150 grader i flere timer. Lag saus av kraften og steika blir saftig og god.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå