Gå til innhold

Lettvinn middag


Linnie

Anbefalte innlegg

Noen som har noen ideer til lettvinn og god middagmat??? Jeg føler jeg spiser det samme hele tiden...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest svenskbrud

Het toast

1 tsk margarin

1/2 rödlök

3 skivor biff av nöt, 375 g

4 msk het el mild osötad tacosås med tomat

salt, peppar

4 msk matlagningsgrädde

Servering:

4 skivor franskbröd

skivad röd och gul paprika

8 svarta oliver

8 tacokryddade tunna chips

ev kryddgrönt

Tärna lök och biff och bryn tillsammans i fettet. Rör i tacosås och smaka av med salt och peppar. Låt allt puttra ett par min. Späd med grädde och koka snabbt ihop till en krämig röra. Klicka röran på nyrostade franskbrödsskivor. Stick i paprikaringar, oliver och chips.

Tips: Variera toasten genom att byta biff mot räkor. Beräkna per port 1 dl skalade räkor som allra sist blandas ner för att bara värmas i den hopkokade tacosåsen med lök och grädde.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sånn kjøpe ferdig mat. Fks hold it elle en grandi... icon_smile.gif Elle nudler og tomatsuppe.. Går kjapt og lage, og metter icon_smile.gif12

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Miss Gemini

Jeg pleier å koke nudler, kutte opp grønnsaker (løk, gulrot, stangseleri,finhakket jalapenos osv)

Freser det kjapt i woken med olje og krydder.

Lettvint og godt.

Klem fra ei som er en katastrofe på kjøkkenet...

12

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Sur søt gryte fra østen...

Den er lettvint og god.

3 gulerøtter

1 løk

1 purre

4 dl vann

Kok/trekk dette alt etter hvor har du vil gulerøttene ska bli.

1/4 ts malt ingefær

1 ts salt

3 ts sukker

2 ts eddik

2 sp soya saus

Stek kjøttdeig, ha den i

2 sp maizenamel rør ut i litt vann

hell det i maten rett før den er ferdig

Ha ris til

NAM; NAM

12

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Kjempegod kylling i form...

1 hel grillet kylling kuttet opp i små biter

1 boks bønnespirer

1 boks mais

2x 3dl kremføte

1 pose aspargessuppe

ost til gratinering

Du legger kyllingbitene i bunnen av en ildfast form, så fordeler du bønnespirene og maisen over.

Fløten piskes nesten til krem før du blander inn pulveret i suppeposen og smører denne kremen over det andre.

På toppen et lag med ost.

Det trengs ikke noe krydder i tillegg er nok med det som er på kyllingen og i suppeposen.

Stekes på 180 grader i 20-30 min.

Kan gjøres klart dagen før også og bare stekes neste dag.

Nok mat til ca 4 stk.

Serveres med ris..

Lover at det er helt utrolig godt, har servert det mange ganger og det slår alltid ann..

Lykke til...12

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 19 år senere...
AnonymBruker
Linnie skrev (På 25.3.2002 den 16.42):

Noen som har noen ideer til lettvinn og god middagmat??? Jeg føler jeg spiser det samme hele tiden...

Hehe lettvinn!

 

Anonymkode: 34077...321

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...