Gjest Eurydike Skrevet 30. november 2007 #21 Skrevet 30. november 2007 Jeg husker ikke hvor jeg fant oppskriften, dessverre, men lurer på om det kan være denne?
Gjest Gjest Skrevet 1. desember 2007 #22 Skrevet 1. desember 2007 Nå har jeg bakt sjakkruter og brune pinner. Alt smaker (for) godt, men hvordan skal egentlig de brune pinnene bli? Deigen fløt veldig utover og det ser ikke ut som pinner. Gjorde jeg noe galt? Skal de være sprø, eller litt mer myke? Gammel tråd, men: Jeg tror det er en eggeplomme for mye i Arkanas oppskrift, jeg lagde i hvert fall med én plomme i går og med samme oppskrift forøvrig
Gjest Gjest Skrevet 1. desember 2007 #23 Skrevet 1. desember 2007 Jeg husker ikke hvor jeg fant oppskriften, dessverre, men lurer på om det kan være denne? Det tror jeg det er! Tusen takk!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå