Gjest Marie81 Skrevet 25. november 2006 #1 Skrevet 25. november 2006 Skal ha taco i kveld :-) Hva kan jeg bruke i stedet for lett rømme? Finnes det grove tortillas å få kjøpt?
birgitte242 Skrevet 25. november 2006 #2 Skrevet 25. november 2006 Du kan bruke Rømmekolle som jeg tror heter Sans ekstra lett rømme nå, evt Kesam hvis du er ute etter et enda magrere alternativ. Grove tortillas finnes, tror ICA har dem
Rainbow Brite Skrevet 25. november 2006 #3 Skrevet 25. november 2006 Hvis ikke kan du jo prøve corntortillas, de er laget av mais (obviously! )
Gjest blixen Skrevet 25. november 2006 #5 Skrevet 25. november 2006 Du kan også bruke matyoghurt i stedet for rømme.
Gjest Deception Skrevet 25. november 2006 #6 Skrevet 25. november 2006 En annen ting som er verdt å tenke på, er at krydderblandingen som blandes i kjøttdeigen inneholder veldig mye sukker, som ikke akkurat er sunt.
Gjest Marie81 Skrevet 25. november 2006 #7 Skrevet 25. november 2006 Matyoughurt går bra til taco? Takk for innspill om krydderblanding, det visste jeg ikke! Huff, hvorfor er det nødvendig at de skal putte så mye sukker i alt mulig?? Fikk vært på Ica og kjøpt "grove" tortillas. Synes det er på tide at det kommer (og selges) flere alternativer til de fine-hvetemel-varene snart.
Rainbow Brite Skrevet 25. november 2006 #8 Skrevet 25. november 2006 Hmm.. hvordan lager man egen sukker-løs tacokryddermix da?
Supraspinatus Skrevet 25. november 2006 #10 Skrevet 25. november 2006 En annen ting som er verdt å tenke på, er at krydderblandingen som blandes i kjøttdeigen inneholder veldig mye sukker, som ikke akkurat er sunt. ← Karbohydratalarmen gikk? Du bruker såpass lite av dette krydderet at du ikke bør være redd for det, og hvis du leser på pakken står det karbohydrater og ikke sukker... Sukker=karbohydrater, men karbohydrater er ikke sukker...
Gjest Gjest 1 Skrevet 25. november 2006 #11 Skrevet 25. november 2006 Du kan også bruke matyoghurt i stedet for rømme. ← Enig, det er et sunt og bra alternativ.
Drua Skrevet 26. november 2006 #12 Skrevet 26. november 2006 (endret) Smaksmessig er 50/50 blanding av lettrømme og matyoughurt best, da sparer man endel kalorier men det er fortsatt godt. Endret 26. november 2006 av Drua
Gjest Catwoman Skrevet 26. november 2006 #13 Skrevet 26. november 2006 En annen ting som er verdt å tenke på, er at krydderblandingen som blandes i kjøttdeigen inneholder veldig mye sukker, som ikke akkurat er sunt. ← Dessuten inneholder den vel mest natriumglutamat? Det pleier ihvertfall alle sånne krydderblandinger å gjøre - og det bør man vel være mer forsiktig med enn den lille dosen med sukker man får i seg gjennom det krydderet.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå