Gjest Borghild Skrevet 22. november 2006 #1 Skrevet 22. november 2006 Hvordan smaker dette? Har aldri smakt, men lest at det er et sunt alternativ til ost og andre usunne pålegg. Nå er ikke ost SÅ usunt da, men er fel endel fett i det.
Gjest Deception Skrevet 22. november 2006 #2 Skrevet 22. november 2006 Cottage cheese har lite fett og mye protein, så det er i hvertfall en sunn proteinkilde. Det smaker ganske nøytralt, synes jeg. Selvsagt melkeprodukt, og konsistensen krever tilvenning, men utover det er det smaksnøytralt.
hjertesukka Skrevet 22. november 2006 #3 Skrevet 22. november 2006 Jeg bruker mye cottage cheese, fordi jeg synes det er godt, rett og slett. Og at det er magert er jo bare en ekstra bonus. Synes det minner meg om risengrøt eller riskrem i konsistensen. Jeg bruker det ofte sammen med oppskåren frukt, litt syltetøy og kanel på toppen. Og ellers på knekkebrød eller brød med en klatt syltetøy. Så det er godt både som pålegg og dessert.
Gjest LilSweetie Skrevet 22. november 2006 #4 Skrevet 22. november 2006 Enig at det smaker ganske lite - mild melkeproduktsmak. Men jeg synes konsistensen er skikkelig ekkel - saa spiser det ikke pga det. Mulig man kan venne seg til det, selvsagt, men det har jeg ikke giddet.
nat26 Skrevet 22. november 2006 #5 Skrevet 22. november 2006 Jeg bruker cottage cheese når jeg lager lasagne,kjempegodt.Svinefilet fylt med cottage cheese er og godt
Tusseline Skrevet 22. november 2006 #6 Skrevet 22. november 2006 For min del var Cottage Cheese en tilvenningssak, for jeg sleit skikkelig med konsistensen i begynnelsen. Nå spiser jeg det oftere, som regel med noe til. Smaken er veldig nøytral, men ikke så veldig spennende akkurat.
Gjest gjesta Skrevet 22. november 2006 #7 Skrevet 22. november 2006 Jeg elsker cottage cheese, men jeg liker det bedre til middagsmat enn til syltetøy (vet mange bruker det med syltetøy). Bruker det gjerne til salater, som tilbehør til middagen og veldig godt sammen med tunfisk Og fordelen er at det BÅDE er sunt og godt
strilen Skrevet 23. november 2006 #8 Skrevet 23. november 2006 Grete Roede har en kjempegod cottage cheese kake, som jeg baker av og til.
Gjest Frk Åberg Skrevet 24. november 2006 #9 Skrevet 24. november 2006 Jeg syns også det smaker veldig nøytralt. Pleier å ha på en skive tomat eller litt paprika, evt. med litt salt på. Jeg har spist cottage cheese siden jeg var liten, og har alltid vært glad i det, selv om det kan bli litt smakløst helt alene.
FantasDick Skrevet 25. november 2006 #10 Skrevet 25. november 2006 Cottage cheese er kjempegodt! Jeg spiste det ofte på brødskiva før, men jeg hadde glemt av det. Var på butikken tidligere i dag og da kjøpte jeg med en boks. Blir god frokost i morgen. Smaken er nøytral, og jeg synes ikke konsistensen er noe ekkel.
Drua Skrevet 25. november 2006 #11 Skrevet 25. november 2006 Hvordan blir cottage cheese i konsistensen når man bruker det i f.eks lasagne? Smelter det? Er det fortsatt klumper?
nat26 Skrevet 25. november 2006 #12 Skrevet 25. november 2006 Hvordan blir cottage cheese i konsistensen når man bruker det i f.eks lasagne? Smelter det? Er det fortsatt klumper? ← Det er fortsatt klumper ja.Men det smaker jo ikke noe
Gjest Ferskvannsblekksprut Skrevet 25. november 2006 #13 Skrevet 25. november 2006 Denne tråden ble ikke det samme etter et besøk i tråden om uttrykk en hater på KG...
La Luna Skrevet 25. november 2006 #14 Skrevet 25. november 2006 Denne tråden ble ikke det samme etter et besøk i tråden om uttrykk en hater på KG... ← Haha, så sant, så sant, var det første jeg og tenkte på da jeg så overskrifta
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå