*Heidi* Skrevet 22. november 2006 #1 Skrevet 22. november 2006 En skrev om den i hva slags tilbehør har du til biff tråden... Noen som har lyst å komme med oppskrift Hørtes godt ut!
Arkana Skrevet 22. november 2006 #2 Skrevet 22. november 2006 Etter å ha tittet litt i Nigella-bøkene mine har jeg kommet fram til at det må være denne? 5 egg 500 g maiskorn ca 400 g hermetisk kremet maiskorn (eller mos vanlige i foodprocessor) 3 dl melk 3 dl kremfløte 60 g hvetemel ½ ts bakepulver ½ ts salt Visp eggene og visp så inn de andre ingrediensene. Hell i en smurt form og stek ved 190 grader i ca 1 time.
*Heidi* Skrevet 23. november 2006 Forfatter #3 Skrevet 23. november 2006 Etter å ha tittet litt i Nigella-bøkene mine har jeg kommet fram til at det må være denne? 5 egg 500 g maiskorn ca 400 g hermetisk kremet maiskorn (eller mos vanlige i foodprocessor) 3 dl melk 3 dl kremfløte 60 g hvetemel ½ ts bakepulver ½ ts salt Visp eggene og visp så inn de andre ingrediensene. Hell i en smurt form og stek ved 190 grader i ca 1 time. ← Tusen takk Lurer på om det er godt,noen som har prøvd? Spennende hvertfall!
pulverheksa Skrevet 23. november 2006 #4 Skrevet 23. november 2006 Lagde noe lignende i helga, men den røra ble stekt som lapper. De lappene var kjempegode, med en dip av soyasaus, vineddik, sukker og chili.
Mischa Skrevet 23. november 2006 #5 Skrevet 23. november 2006 Mm høres godt ut! Men er det 500 g maiskorn PLUSS 400 g hermetisk kremet maiskorn = altså 900 g mais? Sånn at man tar 500 g vanlige og 400 g vanlige som man kjører i foodprocessor? (da jeg aldri har sett kremet maiskorn..)
Arkana Skrevet 23. november 2006 #6 Skrevet 23. november 2006 Ja, i følge oppskriften skal det være til sammen 900 g mais.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå