Gjest Gjest Skrevet 21. november 2006 #1 Skrevet 21. november 2006 Hvordan skjærer man den opp? Bruker man hele? Står og lager mat nå, så hurtig svar er mer enn velkomment! :blunke:
Gjest Fjellsippa Skrevet 21. november 2006 #2 Skrevet 21. november 2006 Dette svaret kommer nok litt seint. Håper maten smakte og at du fikk fennikelen oppskåret. Jeg deler den først i to og så hver del i to. Så skjærer jeg i båter sånn at jeg får en bit av rotstilken på hver båt. Da henger den sammen på en fin måte. Skjærer først bort snittflaten på rotstilken. Ellers kan du spise hele.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå