Gjest Gjest_gjest_* Skrevet 19. november 2006 #1 Skrevet 19. november 2006 Hei. Når jeg lager fløtepoteter bruker jeg litt melk,kremfløte,hvitløk,salt,pepper, men føler de er noe som mangler.Blir liksom ikke så godt som andre lager.Hva kan de vere som mangler, er litt sånn tom smak. Noen som har et godt råd?
Arkana Skrevet 19. november 2006 #2 Skrevet 19. november 2006 (endret) Jeg bruker løk og purre også, og har i litt revet muskat. Og så revet ost på toppen. Jeg bruker forøvrig ikke melk, kun kremfløte. Endret 19. november 2006 av Arkana
Gjest Fjellsippa Skrevet 19. november 2006 #3 Skrevet 19. november 2006 Jeg bruker potet, løk. hvitløk, melk, fløte, salt og pepper som jeg koker i en kasserolle til det er nesten ferdig. Har det så over i ei form og har ei blanding av parmesan og annen hvit ost på toppen før jeg gratinerer i ovnen på sterk varme.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå