Gjest Gjest Skrevet 19. november 2006 #1 Del Skrevet 19. november 2006 I år skal jeg for første gang ha julemiddagen hjemme hos meg.. Før så har vi byttet på, hvert hos min familie 1 år, mannens familie året etter.. Nå har vi invitert mine foreldre og søsken på julemiddag hjemme hos oss.. Problemet er bare: HVA SKAL JEG LAGE TIL JULEMIDDAG?? Jeg er sikkert litt sær, men jeg liker verken ribbe, pinnekjøtt eller fisk.. Så jeg har pleid å holde meg til julepølse.. men det er jo ikke mye å servere gjester.. Så jeg tenkte jeg skulle servere noe nytt og spennende, skape en ny tradisjon.. Men hva kan jeg lage?? Må ha riskrem til dessert forresten, for ellers blir det jo ikke jul Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 19. november 2006 #2 Del Skrevet 19. november 2006 Stekt and eller kalkun? Med waldorfsalat til + + Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anjanas Skrevet 19. november 2006 #3 Del Skrevet 19. november 2006 Kalkun eller stek? Eller så kan du jo lage ribbe, medister og julepølse selv om du bare spiser julepølse selv. Jeg hadde gått for kalkun hadde jeg ikke likt ribbe/pinnekjøtt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 19. november 2006 #4 Del Skrevet 19. november 2006 Jeg hadde valgt pinnekjøtt, men det er fordi jeg ELSKER det.. I din situasjon ville jeg valgt kalkun - slik som de over sier.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Annie Skrevet 19. november 2006 #5 Del Skrevet 19. november 2006 Vi har kalvestek. Nydelig mat, og med masse gode grønnsaker. Riskrem til dessert har vi også. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 19. november 2006 #6 Del Skrevet 19. november 2006 Vi har kalvestek. Nydelig mat, og med masse gode grønnsaker. Riskrem til dessert har vi også. ← Hva har du til kalvesteken da? Hvilken saus og hvilken grønnsaker bruker du... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Annie Skrevet 19. november 2006 #7 Del Skrevet 19. november 2006 Lager saus av skyen som blir når jeg steker den. Gjevner ut med melgjevning og fløte. Av grønnsaker bruker jeg koktegulerøtter, rosenkål, og brokkoli. Pass på å ikke koke grønnsakene for mye. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 19. november 2006 #8 Del Skrevet 19. november 2006 Reinsdyrstek Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 20. november 2006 #9 Del Skrevet 20. november 2006 Jeg er vokst opp med skinkestek. Kanskje ikke nytt og spennende, men stek i en eller annen form er jo både godt, og forholdsvis lettvint. Da kan du også ha tradisjonellt tilbehør som f.eks rosenkål og surkål. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Drua Skrevet 20. november 2006 #10 Del Skrevet 20. november 2006 Eller så kan du jo lage ribbe, medister og julepølse selv om du bare spiser julepølse selv. ← Enig. Jeg synes ikke julemiddagen er riktig tidspunkt for nye og spennende ting, det er tradisjoner som gjelder her. Hvis alle gjestene dine er vant til ribbe på julaften så må du forbrede deg på at de kan bli litt skuffet hvis de får noe annet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå