Gå til innhold

Oppskrift på Pavlova.


Anbefalte innlegg

Skrevet

Blåbærpavlova.

Bunn/topp:

6 eggehviter

3 dl sukker

1 ts maizennamel

1 ts eddik (hvitvins eller balsamicoeddik)

Blåbærkrem:

6 dl kremfløte

blåbær syltetøy

Pisk eggehvitene til hardt skum, tilsett eddik underveis. Bland sukker og maizenna og tilsett litt etter litt mens du pisker. Fortsett til massen er blank og smidig.

Tegn opp sirkler på ca 22 cm på bakepapir. Fordel massen utover bakepapiret, og stek marengsen en og en.

Stekes på 160 grader i 60 minutter - midt i ovnen. Marengsen skal være sprø utenpå og myk inni. Avkjøl på rist.

Pisk fløten til krem. Tilsett blåbærsyltetøy etter eget ønske.

Legg den ene marengsdelen på et passende fat. Fordel kremen oppi før den siste marengsen legges på toppen. Ha gjerne litt revet sjokolade på toppen.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

det er den beste kaken som finnes :) klar favoritt hos samboern når den er på bordet

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...