Gå til innhold

Soppstuing


Gjest Gjest

Anbefalte innlegg

Kan noen hjelpe meg med en enkel oppskrift på soppstuing? Uten for mye dilldall oppi?

Og skal man bruke matfløte eller vanlig kremfløte?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Her er oppskriften jeg bruker;

2 bokser hermetisk champignon

stekes i smør

tilsett 3 ss hvetemel

2 dl kremfløte

1 dl kjøttsky og kraft fra champignonene

1 eggeplomme

salt, pepper, hvitløkspulver, litt soyasaus

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest KATTAstrofe

Jeg bruker fersk champignon som jeg steker godt i smør. Så heller jeg over litt fløte eller matfløte, alt etter hve jeg har. Smaker til med salt, pepper og worchestershiresaus (er det slik det skrives? :klø:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg gjør som KATTAstrofe.

Steker champignon først og bruker matfløte ca. 1/3 l til ei stor panne med sopp og lar det så koke inn litt. Salter og bruker mye pepper.

Har ikke prøvd worchestershiresaus, så det var jo et tips til neste gang. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Fjellsippa

Jeg gjør nesten som KATTAstrofe, men strør litt mel over når soppen er stekt. Det må være fersk sopp. Heller deretter på fløte. Da blir stuingen tykkere. Har også i litt dijonsennep, men det er jo en smaksak. Hvis du ikke vil ha andre smaker enn soppsmaken holder det med salt og pepper.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...