Gå til innhold

Soppstuing


Anbefalte innlegg

Skrevet

Kan noen hjelpe meg med en enkel oppskrift på soppstuing? Uten for mye dilldall oppi?

Og skal man bruke matfløte eller vanlig kremfløte?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Her er oppskriften jeg bruker;

2 bokser hermetisk champignon

stekes i smør

tilsett 3 ss hvetemel

2 dl kremfløte

1 dl kjøttsky og kraft fra champignonene

1 eggeplomme

salt, pepper, hvitløkspulver, litt soyasaus

Gjest KATTAstrofe
Skrevet

Jeg bruker fersk champignon som jeg steker godt i smør. Så heller jeg over litt fløte eller matfløte, alt etter hve jeg har. Smaker til med salt, pepper og worchestershiresaus (er det slik det skrives? :klø:)

Skrevet

Jeg gjør som KATTAstrofe.

Steker champignon først og bruker matfløte ca. 1/3 l til ei stor panne med sopp og lar det så koke inn litt. Salter og bruker mye pepper.

Har ikke prøvd worchestershiresaus, så det var jo et tips til neste gang. :)

Gjest Fjellsippa
Skrevet

Jeg gjør nesten som KATTAstrofe, men strør litt mel over når soppen er stekt. Det må være fersk sopp. Heller deretter på fløte. Da blir stuingen tykkere. Har også i litt dijonsennep, men det er jo en smaksak. Hvis du ikke vil ha andre smaker enn soppsmaken holder det med salt og pepper.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...