Gjest Gjest Skrevet 15. november 2006 #1 Skrevet 15. november 2006 Fikk så utrolig lyst på sosekjøtt i dag, men ingen anelse om hvordan jeg lager det.... noen som kan hjelpe meg? og hva er godt tilbehør?` Takker for alle svar som måtte komme!!
NullHull Skrevet 15. november 2006 #2 Skrevet 15. november 2006 Her finner du et par eksempler. Har ikke laget det selv, men fant en god del oppskrifter ved å google litt .
Gjest vimse Skrevet 15. november 2006 #3 Skrevet 15. november 2006 (endret) Jeg kutter opp kjøtt i passelige biter(3*3 cm kan jeg tenke), vender de i en blanding av mel, salt og pepper, freser de på hard varme i panna, med smør, lar bitene hvile litt mens jeg lager brun saus på det som er igjen i panna, heller sausen oppi jerngryta, har bitene oppi sausen og lar dette småkoke i 1-2 timer. I sausen har jeg smør, mel, restene fra panna, vann, salt, pepper, aromat, ymse krydder(viltkrydder, hot beauty spice, osv), ketchup, gjerne litt chili hvis jeg har det, creme fraiche og brunost. Gjør jeg det enkelt, slenger jeg en pose frosne viltgrønnsaker oppi sausen de sise minuttene før det skal spises. Hvis ikke tar jeg de grønnsakene jeg har lyst på. Og kokte poteter til. Endret 15. november 2006 av vimse
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå