Gjest /Sofie Skrevet 2. februar 2003 #1 Skrevet 2. februar 2003 Vi skal gifte oss i juli, og trenger noen forslag til hva vi kan ha til forrett. Han liker ikke reker eller andre skalldyr, suppe vil vi ikke ha og ingen av oss er glade i røykelaks eller melon... Noen som har noen gode forslag til oss? /Sofie
Iset Skrevet 2. februar 2003 #2 Skrevet 2. februar 2003 tips: er kanskje ikke så lett når dere ikke liker det meste som er vanlig som forretter, men hva med å servere gjestene feks rekecoctail eller kremete soppsuppe, og ha noe annet til deg og din kjære? Jeg, mamma og tanten min er vegetarianere, men vi vil ikke at gjestene skal sitte der med vegetarmat, så vi tre skal ha noe annet enn det som blir servert til gjestene. går an det også lykke til! klem Iset:)
viwi Skrevet 2. februar 2003 #3 Skrevet 2. februar 2003 Til vår meny i bryllupet hadde vi tunfiskcoctail m/røykelaksrose.. NAM det var kjempegodt!! Anbefales
Gjest Tex Skrevet 2. februar 2003 #4 Skrevet 2. februar 2003 Dersom man er opptatt av å følge etikette skal det serveres sjømat til forrett dersom det serveres kjøtt til hovedrett. Serverer du altså okse eller elg eller noe sånt til middag "må" du ha mat fra havet til forrett. Men det er også de som sier at man kan ikke gifte seg i kirken hvis man har barn eller ikke ha slør hvis man ikke er jomfru og andre teite ting så man kan jo gjøre som man vil. Men på rett skal det altså være slik. Du kan jo for eksempel servere toast med salat på , det fikk vi engang og det var kjempegodt, toastbrød med smør,salatblad,agurk,paprika,løk og dressing. Nydelig!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå