Havfrua Skrevet 14. november 2006 #1 Skrevet 14. november 2006 Hva skal jeg putte oppi sammen med fisken? Og hva skal jeg servere ved siden av? :klø:
Arkana Skrevet 14. november 2006 #3 Skrevet 14. november 2006 Vi bruker ofte purre og smørklatter som Nemesis foreslår pleier vi å ha sitronskiver, salt og pepper. Vi serverer det som oftest med kokte poteter, forskjellige grønnsaker (blomkål, brokkoli, gulrøtter) og hjemmelaget aïoli.
Chelsea Skrevet 15. november 2006 #5 Skrevet 15. november 2006 Jeg bruker torskefileeter og sammen med de har jeg som oftest skivede gulrøtter, purre, persille eller dill samt smør, salt og pepper. Jeg servere ofte med ovnsstekte potetbåter, da føler jeg at jeg ikke trenger saus til siden det er smør med fisken. Hvis jeg skal lage bare til en person pleier jeg av og til også å ha skivede poteter nederst slik at jeg slipper å koke poteter ved siden av! Lettvint!
pulverheksa Skrevet 15. november 2006 #6 Skrevet 15. november 2006 Jeg bruker purre og fennikkel, skall og saft fra en lime litt salt og pepper og litt olivenolje.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå