Gå til innhold

sjokoladeboller/negerboller


Anbefalte innlegg

Skrevet

den oppskriften med havregryn prøvde jeg på her om dagen.. men bollene ble ikke så gode synes jeg. jeg synes man kjenner havregryn mens man tygger/spiser.

hva gjør dere da? bløter dere grynet før dere har det oppi blandingen eller? skjønner ikke.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Du vil nok kjenne havregrynene, selv om du bruker lettkokte. Jeg har ihvertfall ikke pleid å bløte dem.

Men en gang hadde jeg ikke havregryn, og brukte sammalt hvete i steden. Det ble kjempegodt, det.

Ellers har jeg gjerne brukt havremel der jeg ikke ønsker å "tygge gryn."

Skrevet

ble anbefalt kaffebønner i stedet for havregryn. Noen som har prøvd det?

Gjest Hedda Gabler
Skrevet
ble anbefalt kaffebønner i stedet for havregryn. Noen som har prøvd det?

Det hørtes usedvanlig vondt ut. Men kanskje du liker kaffebønner?

Gjest Gjest_Mowgli_*
Skrevet
ble anbefalt kaffebønner i stedet for havregryn. Noen som har prøvd det?

Skulle man bløte disse kaffebønnene og? :forvirret:

Gjest Gjest_Mowgli_*
Skrevet
ble anbefalt kaffebønner i stedet for havregryn. Noen som har prøvd det?

Er det noe godt da? Ble da nysgjerrig her.

Skrevet
den oppskriften med havregryn prøvde jeg på her om dagen.. men bollene ble ikke så gode synes jeg. jeg synes man kjenner havregryn mens man tygger/spiser.

hva gjør dere da? bløter dere grynet før dere har det oppi blandingen eller? skjønner ikke.

Du skal kjenne havregryna. Og bløter du dem opp, regner jeg med du får altfor bløt røre som ikke duger til å rulles sammen i kokos.

Skrevet

Tråden er ryddet for avsporinger.

Misty (mod)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...