Gjest -eline- Skrevet 14. november 2006 #21 Del Skrevet 14. november 2006 (endret) Vi spiser ribbe med hjemmemekket surkål, kokte grønnsaker, kokt poteter, tyttebær og saus. Til dessert så er det multekrem. Men for mitt vedkommende så er frokosten på julaften mye viktigere og bedre: varme rundstykker, grovbrød med alt av deilig pålegg: røyket laks, spekemat, juleskinke, eggesalat, sylte... mmmm Endret 14. november 2006 av -eline- Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ginen Skrevet 14. november 2006 #22 Del Skrevet 14. november 2006 Julaften blir det forhåpentligvis pinnekjøtt med kålrabistappe og poteter, og riskrem med rød saus til dessert! Sukk... Gleder meg til jul.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 14. november 2006 #23 Del Skrevet 14. november 2006 Jeg har ingen fast julerett, jeg lager noe nytt og godt hvert år. ← Det samme her. I år tror jeg det blir en slags buffet med forskjellige retter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pasha Skrevet 16. november 2006 #24 Del Skrevet 16. november 2006 ribbe. sossispølser, julepølse, medisterkaker.. surkål, tyttebær, poteter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
nostalgia Skrevet 16. november 2006 #25 Del Skrevet 16. november 2006 Vi spiser alltid pinnekjøtt, kålrabistappe og mandelpoteter. Og jeg må ha Hansa julebrus til mens de andre drikker juleøl og akevitt Litt forskjellig til dessert, det er alltid julens store diskusjonstema - om jeg vinner blir det hjemmelaget karamellpudding med krem! Fruktsalat med vaniljeis og kransekake er like under på rangeringslisten Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest adnil Skrevet 18. november 2006 #26 Del Skrevet 18. november 2006 må bare he pinnekjøtt med kålrabistappe og sjyen fra pinnekjøttet, og litt ribbe da men pinnekjøttet er det beste, har allerede begynt å spise det Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tabris Skrevet 18. november 2006 #27 Del Skrevet 18. november 2006 (endret) Hjemme har vi alltid hatt reinsdyrsteik. Jeg spiser ikke lenger industrikjøtt, så jeg vet ikke helt hva jeg skal ha i år... i fjor hadde jeg laks mens resten av familien spiste pinnekjøtt, i år blir det kanskje en soyastek med tilbehør. Endret 18. november 2006 av Tabris Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kayli Skrevet 18. november 2006 #28 Del Skrevet 18. november 2006 Sambo og jeg har tatt med oss litt ulike tradisjoner hjemmefra, men de er fullt forenlige. Julemiddagen her i huset er: pinnekjøtt av lam og gris, røkt julepølse, melne poteter, surkål og kålrabistappe. Vi bruker dessuten saus på pinnekjøttet, noe jeg tror er ganske uvanlig. Den lages som vanlig brun saus, men vi bruker kokekrafta så den blir feit, ja, og kjempegod. Til dessert: fruktsalat med is. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Frk Åberg Skrevet 18. november 2006 #29 Del Skrevet 18. november 2006 Familien pleier å spise pinnekjøtt med kålrabistappe og poteter. Jeg spiser ikke kjøtt, så det varierer hva jeg spiser. I år blir det torsk, tenker jeg. Har noen ganger spist lutefisk. Har samme tilbehør som de andre. Hvis jeg har lutefisk, har jeg ertestuing i tillegg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marissa Skrevet 19. november 2006 #30 Del Skrevet 19. november 2006 Pinnekjøtt på julaften, kalkun eller ribbe 1.juledag. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lib Skrevet 20. november 2006 #31 Del Skrevet 20. november 2006 Ribbe, medisterpølse, medisterkaker, rødkål, surkål, poteter, saus/sky, og tyttebærsyltetøy. Dessert varierer litt, karamellpudding, riskrem, eller fruktcoctail med pisket krem m/sjokoladedryss. Jeg liker aller best pinnekjøtt, men blir nedstemt i familien, så pinnekjøtt har vi alltid på bursdagen min i romjulen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 20. november 2006 #32 Del Skrevet 20. november 2006 Vi spiser julemiddag hos mamma og pappa. Der får vi servert ribbe, julepølse, sossiser, medisterkaker, surkål, gulerøtter, erterstuing, poteter, saus og tyttebær. Til det drikker vi juleøl, akevitt, rødvin (meg) og julebrus til barna. Til dessert har vi riskrem med rødsaus. Nam, gleder meg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå