Gå til innhold

Kransekake


Gjest Gjest_Meredith_*

Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_Meredith_*
Skrevet

Hei alle matglade mennesker. Et enkelt spørsmål: Kan jeg lage kransekake nå, fryse den og nyte den til jul? (Pleier alltid å fryse den, da blir den seig og fin, men blir den tørr om jeg gjør det nå?). :)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hvis du pakker den godt i frysefolie og plast utenpå, skulle den ikke bli tørr.

Gjest Gjest_Meredith_*
Skrevet

Takk for svar! Da skal jeg kjøpe mandler, og banne :frustrert: og lage kranskekake! :ler:

Skrevet

Dersom du pakker den i plast, så blir den faktisk seigere av å bli fryst.

forresten: Det aller beste trikset er å sørge for rask avkjøling, det er da den blir seigest! Så har du mulighet til det så lemp kransekakene rett fra ovn og ut på verandaen, og når de er kalde så lemper du de rett i fryseren, Bedre kransekake kan du ikke få! :)

Gjest Gjest_Meredith_*
Skrevet
Dersom du pakker den i plast, så blir den faktisk seigere av å bli fryst.

forresten: Det aller beste trikset er å sørge for rask avkjøling, det er da den blir seigest! Så har du mulighet til det så lemp kransekakene rett fra ovn og ut på verandaen, og når de er kalde så lemper du de rett i fryseren, Bedre kransekake kan du ikke få! :)

Er notert! I år blir det alle kransekakers mor hjemme hos oss takket være dere KG'ere! (Skal bare banne litt inni meg :frustrert: ) :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...