Gjest Gjest_Meredith_* Skrevet 13. november 2006 #1 Skrevet 13. november 2006 Hei alle matglade mennesker. Et enkelt spørsmål: Kan jeg lage kransekake nå, fryse den og nyte den til jul? (Pleier alltid å fryse den, da blir den seig og fin, men blir den tørr om jeg gjør det nå?).
Gjest Gjest Skrevet 13. november 2006 #3 Skrevet 13. november 2006 Hvis du pakker den godt i frysefolie og plast utenpå, skulle den ikke bli tørr.
Gjest Gjest_Meredith_* Skrevet 13. november 2006 #4 Skrevet 13. november 2006 Takk for svar! Da skal jeg kjøpe mandler, og banne og lage kranskekake!
Gjest Gjest Skrevet 13. november 2006 #5 Skrevet 13. november 2006 Dersom du pakker den i plast, så blir den faktisk seigere av å bli fryst. forresten: Det aller beste trikset er å sørge for rask avkjøling, det er da den blir seigest! Så har du mulighet til det så lemp kransekakene rett fra ovn og ut på verandaen, og når de er kalde så lemper du de rett i fryseren, Bedre kransekake kan du ikke få!
Gjest Gjest_Meredith_* Skrevet 14. november 2006 #6 Skrevet 14. november 2006 Dersom du pakker den i plast, så blir den faktisk seigere av å bli fryst. forresten: Det aller beste trikset er å sørge for rask avkjøling, det er da den blir seigest! Så har du mulighet til det så lemp kransekakene rett fra ovn og ut på verandaen, og når de er kalde så lemper du de rett i fryseren, Bedre kransekake kan du ikke få! ← Er notert! I år blir det alle kransekakers mor hjemme hos oss takket være dere KG'ere! (Skal bare banne litt inni meg )
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå