Redhead Skrevet 1. februar 2003 #1 Del Skrevet 1. februar 2003 Jeg har laget aioli (hvitløksmajones). Den ble kjempegod, men det ble ganske mye. Hvor lenge kan den stå i kjøleskapet før den ikke kan spises lengre? Kan jo spise salat hver dag, men aiolien er mektig så det skal lite til (selv om den er aldri så god :D ). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Minnie Emmerdale Skrevet 1. februar 2003 #2 Del Skrevet 1. februar 2003 Ikke mer enn 5 dager, pass på at den oppebevares lufttett i kjøleskapet. Milla Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå