Gå til innhold

9 år og gravid!!


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

De voksne vet om dette, også mora til jenta. Jeg regner med at de tar til fornuften og gjør noen med denne saken. :blunke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det er vel det alle de andre voksne som kjenner situasjonen gjør da, regner med at foreldrene eller skolen gjør noe til slutt.

Det er en farlig sirkel, som ikke de andre foreldrene har mer ansvar i en deg eller en hvilken som helst annen voksen med kjennskap til ett barns problemer!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest pulverheksa

Hadde uansett tatt en telefon til læreren.

Det er jo tydelig at dette er noe som opptar ungene, og da bør skolen gjøre noe med det.

Er enig med aline at det er en farlig sirkel.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Denne holdningen irriterer meg. :evil: Det at mange vet om det, hjelper ikke i det hele tatt om alle tror at noen andre tar ansvar! Det er mange elever rundt omkring i landet som oppfører seg merkelig, dikter historier og gjør spesielle ting for å påkalle oppmerksomhet. Det er en grunn til dette! Det er mange måter å ødelegge et barns liv på.

Tenk hvor mange barn som kunne vært reddet om bare èn ville tatt en telefon! Det er mye bedre å bry seg en gang for mye enn en gang for lite. Dette er ikke snakk om å "sladre" eller å blande seg opp i andres saker. Er alt som det skal hjemme, så fint! Da er saken avsluttet fra barnevernets side. Selv om barnevernet foretrekker å vite navnet på den som ringer, er det fullt mulig å være anonym.

Når barna vokser opp og begynner å forstå hva som skjedde, hva som kunne vært gjort, hvordan de kunne hatt det osv, så bærer barna også nag til foreldrene til medelever, naboer, lærere, treneren osv.

For hvert år et barn utsettes for omssorgssvikt, tar det 7 år å "rette opp" skadene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...