Gjest Tex Skrevet 1. februar 2003 #1 Del Skrevet 1. februar 2003 Har noen erfaring med koldtbord til så mange? Jeg skal gifte meg i mai og har lyst til å ha "vårmat" ... Noen som har noen tips? Vi vil lage alt selv, men hvordan ordne det praktisk..? Det blir kanskje mye flying hvis alle hundre skal løpe etter mat...? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marianne Skrevet 1. februar 2003 #2 Del Skrevet 1. februar 2003 Koldtbord er jo veldig greit da Sånn praktisk så ville nok jeg hatt to plasser med mat sånn at halvdelen går den ene veien og andre halparten den andre. Dersom dere skal ha noe varmmat til bør det stå på ett bord for seg selv midt mellom de andre to. Brød og smør syns jeg bør stå på bordene siden det er så mange gjester. Lykke til Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ville Skrevet 1. februar 2003 #3 Del Skrevet 1. februar 2003 Hei . Gifter oss i juni og vi skal også ha koldtbord til over hundre personer. Vi lager også alt selv.Vi har allerede saltkjøtt & kjøttruller ferdig , stor steik til oppskjering som pålegg.Skal begynne nå med syltarull.Skal kjøpe en stor skinkestek som også skal brukes til pålegg.Vi satser på lett sommermat med gode salater & rundstykker.En varmrett som enda ikke er fastsatt.Røket laks og eggeerøre mm.Dette blir nok meget bra. Vi har mye hjelp av slekt å venner, ver ikke redd for å be om hjelp ,d er mitt beste tips.Det har vert morsomt å utvekslet ideer underveis. Ville. :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå