Gjest Gjest Skrevet 8. november 2006 #1 Skrevet 8. november 2006 I kantina vår har vi fått et veldig godt brød. Det er helt mørkt og det er nøtter og rosiner inni. Noen som vet hva slags brød dette er ? og om det er sunt??
Gjest Labellamia Skrevet 8. november 2006 #2 Skrevet 8. november 2006 Jeg vet ikke hva slags brød det er, men hørtes nydelig godt ut. Og sunt, alt brød som er mørkt med lite helst uten hvetemel, men mye fiber og rug er bra. Dog uten sirup.
Gjest Gjest Skrevet 8. november 2006 #3 Skrevet 8. november 2006 nei det er vel ikke så lett for dere å vite akkurat hva slags brød det er, men tenkte kanskje noen hadde smakt det. Det er aldeles nydelig....gleder meg til lunsjen i dag Nam...
Gjest piaf Skrevet 8. november 2006 #4 Skrevet 8. november 2006 At brødet er mørkt på farge, trenger ikke nødvendigvis bety at det er fiberrikt. Dette er i noen tilfeller et triks produsentene bruker for å få oss til å tro at brødet er grovere enn det faktisk er. Jeg ville spurt de ansatte i kantinen om varedeklarasjon på brødet.
Gjest Gjest Skrevet 8. november 2006 #5 Skrevet 8. november 2006 ja, tenkte jeg skulle spørre etterpå. Jeg tenkte mest på nøttene jeg da, om det var sunt å spise.
Gjest Gjest Skrevet 8. november 2006 #6 Skrevet 8. november 2006 Nøtter er sunt, men ikke kalorifattig.
Gjest piaf Skrevet 8. november 2006 #7 Skrevet 8. november 2006 Jeg ville tenkt like mye på rosinene jeg - nøtter inneholder sunt fett (jeg bruker ofte pinjekjerner eller valnøtter som pålegg til lunsj, sammen med avokado, ost, soltørkede tomater etc), men rosiner inneholder masse sukker (og da er det kanskje noe sukker/sirup i selve brødet også?).
LilleLy Skrevet 9. november 2006 #9 Skrevet 9. november 2006 De har iallfall et sånt brød på Åpent Bakeri. Det smaker helt fantastisk med brunost, syltetøy eller banan Nam! Jeg fant denne oppskriften til Kokke-Lise på NrK også, har ikke prøvd den enda, men det skal jeg! http://www.nrk.no/magasin/tidlig/1.1098326
-Fisken- Skrevet 9. november 2006 #10 Skrevet 9. november 2006 De har iallfall et sånt brød på Åpent Bakeri. Det smaker helt fantastisk med brunost, syltetøy eller banan Nam! Jeg fant denne oppskriften til Kokke-Lise på NrK også, har ikke prøvd den enda, men det skal jeg! http://www.nrk.no/magasin/tidlig/1.1098326 ← De har det på Godt Brød også, som finnes i Bergen, Trondheim og fire steder i Oslo. http://www.bakeverksted.no/search.asp?sess...gment=11&ID=145
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå