Gå til innhold

grisete?


Anbefalte innlegg

Skrevet

vi baker boller og brød o.l. på kjøkkenbenken som vi rett før har vasket over med oppvaskkluten......den er jo full av bakterier.......noen andre som har tenkt tanken?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det er mer sannsynlig at vi dør av for få bakterier enn for mange.

Skrevet
vi baker boller og brød o.l. på kjøkkenbenken som vi rett før har vasket over med oppvaskkluten......den er jo full av bakterier.......noen andre som har tenkt tanken?

Uff, ja, tenke rpå det innimellom. Men passer på å ha relativt ren oppvaskklut og vasker over med jif kjøkken (litt ocd her... :geipe: )

Skrevet
Uff, ja, tenke rpå det innimellom. Men passer på å ha relativt ren oppvaskklut og vasker over med jif kjøkken (litt ocd her... :geipe: )

Jeg spiser heller bakterier enn jif...

Det er færre bakterier på en tørr benkeplate enn på en tørr. Hvis man vasker benkene etter bruk, så trenger man ikke å vaske før man begynner å bake.

Skrevet

Bakverk stekes jo etterpå, det tar nok knekken på det meste som måtte finnes..

Skrevet

Bollene skal jo stekes da, så regner med at det dør noen bakterier da...

Ellers er jeg enig med Jack.

Det er mer sannsynlig at vi dør av for få bakterier enn for mange.
Gjest Fjellsippa
Skrevet

Jeg vasker benken før jeg baker med en ren oppvaskklut. Det forunderer meg at enkelte er så grisete at de har sure kluter.

Skrevet

Baksten blir jo stekt! Det forundrer meg hvor skrekkslagne mange er med tanke på bakterier, så lenge mat likevel blir godt stekt! Er det vaskemiddelfirmaene som klarer å påføre forbrukerne bakteriepanikk for å selge flere vaskemidler? Jeg tror det.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...