gattissima Skrevet 5. november 2006 #1 Skrevet 5. november 2006 har kjøpt en hel landkylling og har planer om å helsteke den med litt godsaker inni. Har kikket på diverse oppskrifter på aperitif og egg.no, og finner ikke ut av hvor lenge den bør steke og med hvilken temperatur. I oppskriftene varierer temperaturen fra 160-200 grader og steketiden er fra 1,25-1,5 time på kyllinger på ca. 1-1,5 kilo. Min kylling er på 2,2 kilo. Tror ikke det blir riktig å doble steketiden? Noen som har helstekt en stor landkylling med godt resultat? Hvor lenge og med hvilken temperatur? Nederst i ovnen eller midt i? Hjelp...?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå