Gå til innhold

Vin I og TIL mat


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg skal lage en rett med hvitvin i i dag. Fins det da noen regler for hva slags drikke man skal/kan ha til? Skal man da servere den samme hvitvinen til, en annen hvitvin eller noe helt annet?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg synes det kommer helt an på hva slags rett det er.

Forrige helg laget jeg en ganske kraftig lammegryte med tomater, Snøfrisk og hvitvin i sausen - da drakk jeg rødvin til.

Hvis jeg derimot lager feks dampede blåskjell i hvitvin, serverer jeg gjerne den samme vinen ved siden av.

Mulig det finnes tommelfingerregler for dette, men de kan jeg ikke. :sjenert::)

Skrevet

Hva med risotto, da? Med hvitvin i? Hva passer best til det?

Skrevet

Hvilke andre ingredienser er det i risottoen?

Skrevet

Det blir en ganske lett risotto, med grønnsaker og kylling

Skrevet
Det blir en ganske lett risotto, med grønnsaker og kylling

Da vil jeg tro du kan bruke både rød og hvit, men hvis du går før en rød bør den være ganske lett.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...