Gjest Gjest Skrevet 4. november 2006 #1 Skrevet 4. november 2006 Jeg skal lage en rett med hvitvin i i dag. Fins det da noen regler for hva slags drikke man skal/kan ha til? Skal man da servere den samme hvitvinen til, en annen hvitvin eller noe helt annet?
Gjest piaf Skrevet 4. november 2006 #2 Skrevet 4. november 2006 Jeg synes det kommer helt an på hva slags rett det er. Forrige helg laget jeg en ganske kraftig lammegryte med tomater, Snøfrisk og hvitvin i sausen - da drakk jeg rødvin til. Hvis jeg derimot lager feks dampede blåskjell i hvitvin, serverer jeg gjerne den samme vinen ved siden av. Mulig det finnes tommelfingerregler for dette, men de kan jeg ikke.
Gjest Gjest Skrevet 4. november 2006 #3 Skrevet 4. november 2006 Hva med risotto, da? Med hvitvin i? Hva passer best til det?
Gjest piaf Skrevet 4. november 2006 #4 Skrevet 4. november 2006 Hvilke andre ingredienser er det i risottoen?
Gjest Gjest Skrevet 4. november 2006 #5 Skrevet 4. november 2006 Det blir en ganske lett risotto, med grønnsaker og kylling
Nilma Skrevet 4. november 2006 #6 Skrevet 4. november 2006 Det blir en ganske lett risotto, med grønnsaker og kylling ←Da vil jeg tro du kan bruke både rød og hvit, men hvis du går før en rød bør den være ganske lett.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå