lidia Skrevet 4. november 2006 #1 Skrevet 4. november 2006 Er det bare meg, eller skjer det noe med osten etter at den har vært fryst? Jeg kjøpte for noen uker siden to stk norvegia oster, de var på tilbud. Den ene puttet jeg i frysern, tok den fram i går. Osten er absolutt ikke den samme... Hvordan er det med dere, pleier dere å fryse ost, i tilfelle hvordan blir den etterpå?? Denne orker jeg ikke å spise, får vel rive den og bruke den til pizza eller noe..
Gjest Deception Skrevet 4. november 2006 #2 Skrevet 4. november 2006 Den blir kornete og egner seg ikke til å skjære i skiver. Trodde det var allment kjent, jeg? Men den er fin til å rive, da.
lidia Skrevet 4. november 2006 Forfatter #3 Skrevet 4. november 2006 åja, kanskje det er kjent, men jeg visste det ikke..men får vel brukt den til pizza da..
Gjest gjesta Skrevet 4. november 2006 #4 Skrevet 4. november 2006 Eg fryse kun osten når det e skalkar igjen, for å bruke den til div. ostelokk.. men når osten e vakumpakka holder den jo veldig lenge, e kanskje ikkje nødvedig å fryse?
Malama Skrevet 4. november 2006 #5 Skrevet 4. november 2006 Vi bruker den også kun til pizza etc etter frysing, somregel rasper vi den før vi fryser den, da er det bare å "knuse løs" så mye raspet ost som vi trenger (ikke pakke det for hardt sammen før frysing, så er det lett) til å hive oppå en pizza, på noen ostesmørbrød etc.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå