Gå til innhold

Vafler som deler seg


Anbefalte innlegg

Skrevet

Det hjelper ikke med mer fett hverken i røren eller på jernet. Det blir hengende en del oppe og en nede på hjernet. :forvirret:

Videoannonse
Annonse
Gjest Bjørnsdatter
Skrevet

Smører du både oppe og nede da? Lettest å smøre oppe hvis du har smeltet smør og en bakepensel.

Gjest Gjest_Englepus_*
Skrevet

Har du prøvd med olje? Bruker olje til det meste, fungerer bedre enn smør og trenger ikke å smøre så ofte.

Skrevet

legger brunost eller syltetøy i midten og spiser det :sjarmor:

Skrevet
Smører du både oppe og nede da? Lettest å smøre oppe hvis du har smeltet smør og en bakepensel.

Jada. Har smurt oppe og nede. Det er ikke det som er problemet.

Skrevet

Er det ekte røre eller laget av pose? Poserøre kan bli slikt om man blander ut med varmt vann.

Skrevet

Et ekstra egg i røra, hadde kanskje gjort susen! :)

Skrevet

jeg smører aldri vaffeljernet mitt jeg.. Bare har litt smeltet smør i røra.

En grunn til at vaflene deler seg kan være at du åpner for tidlig. La de ligge litt lenger, så kan det hende det går bedre..

Lykke til :)

Skrevet

Det der har jeg hatt mye problemer med også!

jeg pleier bare å åpne litt for å se hvordan det går, begynner den å dele seg tar jeg en kniv og dytter av det som sitter i topplokket ned, og så lar jeg det steke litt til, men da er det 1 vaffel og ikke to :)

Skrevet

De deler seg hvis røra er for tynn. Litt mere mel pleier å gjøre susen. Og da mener jeg bare litt.

Skrevet
De deler seg hvis røra er for tynn. Litt mere mel pleier å gjøre susen. Og da mener jeg bare litt.

Enig med gjest! :)

Skrevet

Det høres ut som om du bruker en skikkelig fattigmannsoppskrift på røra di.

Skrevet
Er det ekte røre eller laget av pose? Poserøre kan bli slikt om man blander ut med varmt vann.

Det er ekte røre.

jeg smører aldri vaffeljernet mitt jeg.. Bare har litt smeltet smør i røra.

En grunn til at vaflene deler seg kan være at du åpner for tidlig. La de ligge litt lenger, så kan det hende det går bedre..

Lykke til :)

De har ligget til de var nesten svarte, det hjalp lite.

Skrevet
Det høres ut som om du bruker en skikkelig fattigmannsoppskrift på røra di.

Og hva kjennertegner en slik "fattigmannsoppskrift"?

Skrevet
Det høres ut som om du bruker en skikkelig fattigmannsoppskrift på røra di.

:ler:

Vel, jeg pleier å ha smeltet smør i røra, pluss at jeg pensler godt med smør i mellom hver steking. Egg binder røren sammen - hvor mye egg har du i røren din? Eller, hvordan er oppskriften din? Det kan jo kanksje være jernet ditt også?

Skrevet (endret)

Mere egg pleier hjelpe. På litt under en liter melk pleier jeg fire egg. Da sitter de som oftest.

Endret av jack

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...