*Heidi* Skrevet 2. november 2006 #1 Skrevet 2. november 2006 Jeg lagde for en stund siden en nyyyydelig pasta rett, som innholdt pasta(!!),hvitløk,spekeskinke, og chevre,og valnøtter! Men jeg finner ikke igjen oppskriften... lagde jeg den av en oppskrift her på forumet? Det er vell bare å ta sånn ca.. men tror dere jeg har glemt noe vis dere har laget noe lignende?
Gjest Gjest Skrevet 3. november 2006 #2 Skrevet 3. november 2006 Jeg tror Piaf hadde en oppskrift pü pasta med chevre. det er i alle fall henne jeg forbinder med chevre!
Gjest piaf Skrevet 3. november 2006 #3 Skrevet 3. november 2006 Jeg tror Piaf hadde en oppskrift pü pasta med chevre. det er i alle fall henne jeg forbinder med chevre! ← Stemmer nok at jeg bruker del chèvre, ja, men akkurat denne oppskriften er ikke en av mine, dessverre.
*Enigma* Skrevet 4. november 2006 #4 Skrevet 4. november 2006 Jeg foretok et lite søk i forumet, og fant en post som du postet for en god stund siden som var som følger: "denne er nyyydelig: Kok pasta som angitt på pakken Bland hvitløk(1-2 fedd) chevre, og hakket valnøtter i en bolle. Kjøp oppskjært spekeskinke og sett den i ovnen på 200 grader ett par min så det blir sprøtt, ta ut og del opp i mindre biter. Vend pastaen i chevre blandingen og ha skinken over! Det blir helt utrolig godt!" Så du hadde nok ikke glemt noe
Gjest Gjest Skrevet 5. november 2006 #5 Skrevet 5. november 2006 Hva smaker det av chevre? Smaker det likt som brie eller er chevre en slags "muggost"?? Pastaretten hørtes forresten god ut.
Gjest Gjesta Skrevet 5. november 2006 #6 Skrevet 5. november 2006 Hva smaker det av chevre? Smaker det likt som brie eller er chevre en slags "muggost"?? Pastaretten hørtes forresten god ut. ← Chevre er hvit geitost. Det smaker verken som brie eller muggost, men har en ganske karakteristisk smak. Men konsistensen er litt som brie.
Gjest Deception Skrevet 5. november 2006 #7 Skrevet 5. november 2006 Jeg lager pasta med spinat, chevre, valnøtter eller pinjekjerner, og lyse rosiner. Rosinene gir en fin kontrast til den skarpe osten. Denne retten er vegetarisk, men jeg har også laget den med kyllingfilet.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå