Gå til innhold

Saus til kylling og ris


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_Kristine_*
Skrevet

Trenger tips til mager saus som passer til stekt kyllingfilet og ris!! :)

Skrevet

Jeg syns det er godt med mangochutney til kylling og ris.

Kanskje ikke så sausete, men bedre enn ingenting.

Skysaus av soyasaus, appelsinjuice, evt, litt vann og litt revet ingefær, hakket chili og litt hvitløk er også godt til kylling.

Skrevet

Bretagne på pose, lages på mest vann og litt melk, uten margarin. Magert og godt :)

Skrevet

Jeg bruker karrisaus, bretagne, soppsaus eller peppersaus.

Skrevet (endret)

.

Endret av Miros
Skrevet

Å ja!! Bretagne kyllingsaus! Nam! (Tror jeg vet hva vi skal ha til middag idag!) :)

Skrevet

Jeg var også bretagne og rosepepper-fan, helt til jeg oppdaget kyllingsaus med basilikum og sjalottløk. Bruker den til alt! :ler:

Skrevet

Og hvis du liker hot mat så anbefaler jeg deg å prøve en invandrerbutikk, de har mange gode kylingssauser på hermetikk, pose og som paste.

Hjemmelaget tomatsaus er heller ikke til å forakte over kylling, men kanskje litt kjedelig?

Skrevet
Jeg var også bretagne og rosepepper-fan, helt til jeg oppdaget kyllingsaus med basilikum og sjalottløk. Bruker den til alt!  :ler:

Denne bruker jeg også veldig ofte til kylling. Ungene elsker den!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...