Gå til innhold

Gratinert løksuppe


Anbefalte innlegg

Skrevet

Er det best med rødvin eller hvitvin til?

Serverer suppa med godt brød av bacon og basilikum til.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

definitivt enig med piaf :)

*lyst på løksuppe*

Skrevet

Jeg synes også rød. Tror jeg ville likt den med en litt krydret rødvin til, for eksempel Casillero del Diablo.

Skrevet

Jeg er faktisk helt uenig! :ler: Jeg ville servert tørr sherry eller en frisk, tørr hvitvin til.

Skrevet (endret)

Jeg tenkte automatisk øl og kanskje en skarp en ;)

Endret av pulverheksa
Skrevet
Jeg er faktisk helt uenig! :ler:  Jeg ville servert tørr sherry eller en frisk, tørr hvitvin til.

Det kommer vel også an på hvordan man lager suppen, kanskje? Hvis man bruker kyllingkraft og hvitvin i selve suppen, er jeg enig i at hvitvin også passer best å drikke til (jeg har feks en løksuppeoppskrift med kyllingkraft og Sancerre).

Men hvis man går for den kraftige varianten med mørk kjøttkraft og karamellisert løk, da er det bare rødvin som duger! ;)

*står på mitt* :ler:

Skrevet

Hva? Løksuppe med kyllingkraft? Blasfemi! :ler:

Gjest Elfrida
Skrevet (endret)
Jeg er faktisk helt uenig! :ler:  Jeg ville servert tørr sherry eller en frisk, tørr hvitvin til.

Enig, jeg syns det trengs for å bryte smaken av den retten, som er ganske fettete og kraftig. Endret av Elfrida
Skrevet

Oppskriften på løksuppe da? ;) Hørtes nam nam ut

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...