Smørblomsten Skrevet 1. november 2006 #1 Skrevet 1. november 2006 Kjøpte for en stund siden et glass på ICA MAXI med div. tørket sopp. Noen som vet hvordan disse skal tilberedes i f.eks en høstgryte el.l?? Skal de legges i varmt, kokt vann til de blir myke?
Nilma Skrevet 2. november 2006 #2 Skrevet 2. november 2006 Ja, legg dem i kokende vann til de mykner. Bløtevannet kan du bruke i gryter og sauser, for ikke å snakke om risotto. Gir veldig god smak.
gard Skrevet 2. november 2006 #3 Skrevet 2. november 2006 Hei Jeg kjøpte en stor pose med tørket steinsopp da jeg var i Roma nettopp. Den skal jeg blant annet bruke i risotto Da pleier jeg bare å ta oppi soppen slik at den kan trekke sammen med kraften underveis.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå