kamela Skrevet 1. november 2006 #1 Skrevet 1. november 2006 175 g margarin 2 plater kokesjokolade 3 egg 2 dl. sukker 1 dl. hvetemel Smelt margarin og kokesjokolade i micro (forsiktig så det ikke brenner seg) eller vannbad. Visp eggedosis. Rør inn melet og tilsett sjokoladeblandingen. Helles i form med bakepair i bunnen. Stekes på ca. 200 grader i ca. 20 minutter. Tas ut mens den enda er flytende på midtpartiet, og dunkes gjerne i benken så den faller sammen! Serveres iskald med f.eks. skogsbæris. Nydelig!
Ninen Skrevet 2. november 2006 #3 Skrevet 2. november 2006 Denne skal jeg lage til helgen Gleder meg masse!
evilla Skrevet 2. november 2006 #4 Skrevet 2. november 2006 Mmmm, hørtes knall ut!!! Men hva mener du med dunker i benken til den faller sammen? Skal den være helt myk i midten? Hvordan skal du da dele den i stykker? *tuscany må ha alt inn med teskje*
Gjest Gjesta Skrevet 2. november 2006 #5 Skrevet 2. november 2006 *venter på teskjeen ved siden av tuscany*
pulverheksa Skrevet 2. november 2006 #6 Skrevet 2. november 2006 (endret) *sender teskje* Antar denne kaken blir som "mislykketsjokoladekake", den er flytende i midten når den er varm, men når den blir kald blir midten omtrent som nugat. Oppskriftene på denne kaka og "mislykket"sjokoladekake er veldig like. Endret 2. november 2006 av pulverheksa
kamela Skrevet 8. november 2006 Forfatter #7 Skrevet 8. november 2006 Her kommer teskjeen! Dunkes i benken og faller sammen. Blir omtrent som sjokolade inni. Serveres kjøleskapskald, i verste/beste fall er den nesten flytende i midten hvis den står lenge fremme.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå