Gjest Gjest Skrevet 31. oktober 2006 #1 Skrevet 31. oktober 2006 Skar opp noen rå poteter som skal stekes til middag nå, og i enkelte av de er det brunlige striper inni de. Er det noen som vet hva dette kommer av, og har det noe å si for smak og næringsinnhold?
Gjest Gjest Skrevet 1. november 2006 #2 Skrevet 1. november 2006 Ingen som vet? Spiste de i går, og lever ennå, men nyskjerrig er jeg fortsatt
Gjest Gjest Skrevet 1. november 2006 #3 Skrevet 1. november 2006 Har spist sånne og overlevd. Vet ikke hva det kommer av. Trodde dette var oppskrift på en spennende rett jeg...
Gjest Gjest Skrevet 1. november 2006 #4 Skrevet 1. november 2006 Det er en potetsykdom, men husker ikke hva den heter.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå