Gå til innhold

“Marmorerte” poteter?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skar opp noen rå poteter som skal stekes til middag nå, og i enkelte av de er det brunlige striper inni de.

Er det noen som vet hva dette kommer av, og har det noe å si for smak og næringsinnhold?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ingen som vet? Spiste de i går, og lever ennå, men nyskjerrig er jeg fortsatt :)

Skrevet

Har spist sånne og overlevd. Vet ikke hva det kommer av.

Trodde dette var oppskrift på en spennende rett jeg... ;)

Skrevet

Det er en potetsykdom, men husker ikke hva den heter.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...