Gjest Tang Lung Skrevet 30. oktober 2006 #1 Skrevet 30. oktober 2006 Går det an å bruke vanlig sirup eller må det være noe fancy sirup som ikke finnes i matbutikkene ?
Gjest gjesta Skrevet 30. oktober 2006 #2 Skrevet 30. oktober 2006 jeg vil å vite..... og hvordan lager man det? det er så nammi nam
Gjest Tang Lung Skrevet 30. oktober 2006 #3 Skrevet 30. oktober 2006 Bruker bare vanlig frityrkoker....I guess ?
pulverheksa Skrevet 30. oktober 2006 #4 Skrevet 30. oktober 2006 Har riktig nok kun lagd frytstektebananer en gang hjemme. Da brukte jeg vanlig lys sirup, og kjente ikke noe særlig smaksforskjell på mine bananer og "yang tse kiang" sine. Fant en oppskrift på internett.
Gjest gjesta Skrevet 30. oktober 2006 #5 Skrevet 30. oktober 2006 men hvordan lages de? er det bare å kutte bananen i 2 og duppe den i sirup og så i frityren?
pulverheksa Skrevet 30. oktober 2006 #6 Skrevet 30. oktober 2006 Bananene dyppes i en frityrrøre før de stekes og sirupen has på etter at de er stekt.
Gjest Gjest Skrevet 30. oktober 2006 #7 Skrevet 30. oktober 2006 En annen måte å lage frityrstekte bananer er å lage en blanding av hvetemel og øl(!) og smøre utenpå bananene. kjempegodt!
Gjest gjesta Skrevet 30. oktober 2006 #8 Skrevet 30. oktober 2006 Bananene dyppes i en frityrrøre før de stekes og sirupen has på etter at de er stekt. ← hvordan er den frityrrøren? hvordan lages den?
pulverheksa Skrevet 30. oktober 2006 #9 Skrevet 30. oktober 2006 hvordan er den frityrrøren? hvordan lages den? ← Det var en røre av hvetemel og et eller annet, var en søt røre. Fant oppskriften på internett.
Gjest gjesta Skrevet 31. oktober 2006 #10 Skrevet 31. oktober 2006 Det var en røre av hvetemel og et eller annet, var en søt røre. Fant oppskriften på internett. ← har leita litt rundt på nette.... men finner ingen oppskrift kunne du tenek degå dele din oppskrift med meg og andre her inne?
pulverheksa Skrevet 31. oktober 2006 #11 Skrevet 31. oktober 2006 Fant ikke akkurat den jeg brukte, har heller ikke lagret den på PCen. Men fant en del andre oppskrifter friterte bananer i lange baner
Fakse Skrevet 31. oktober 2006 #12 Skrevet 31. oktober 2006 På innvandrerbutikker får du kjøpt en sirup som er litt mer flytende enn den vi bruker til vanlig baking og sånn her i Norge. Den er lettere å ha med å gjøre, men smaken er ikke så forskjellig, så du kan sikkert bruke vanlig sirup.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå