Gå til innhold

Plages med brødbaking


Anbefalte innlegg

Skrevet

Er det noen drevne brødbakere som kan hjelpe meg med hva det er jeg gjør galt når jeg baker brød. Brødene er kjempegode når de er ferske, men etter en liten stund så blir de kjempeporøse og detter lett fra hverandre i smuler.

Jeg har variert på oppskriften og hatt mer vann i og mer olje, men det ser ikke ut til at det har noen spesiell effekt.

Noen som har tips til meg? :sjenert:

Videoannonse
Annonse
Gjest Hedda Gabler
Skrevet

Har du nok gluten i brødene?

Skrevet

Prøv med litt mindre grovt mel.... For mye grovt mel gjør at brødet smuler mer..

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...