Amidala Skrevet 28. oktober 2006 #1 Skrevet 28. oktober 2006 Er det noen drevne brødbakere som kan hjelpe meg med hva det er jeg gjør galt når jeg baker brød. Brødene er kjempegode når de er ferske, men etter en liten stund så blir de kjempeporøse og detter lett fra hverandre i smuler. Jeg har variert på oppskriften og hatt mer vann i og mer olje, men det ser ikke ut til at det har noen spesiell effekt. Noen som har tips til meg?
LittlePrincess Skrevet 28. oktober 2006 #3 Skrevet 28. oktober 2006 Prøv med litt mindre grovt mel.... For mye grovt mel gjør at brødet smuler mer..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå