Gå til innhold

Julebakst


Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi skal lage en del julekaker til et julebord i begynnelsen av desember: strull,

peppernøtter, bordstabelbakkels, mandelmakroner, smultringer og fruktkake.

Hvor lang tid i forveien kan disse lages? Håper noen kan gi meg tips.

Videoannonse
Annonse
Gjest Hedda Gabler
Skrevet

Smultringene kan fryses ned, vi oppbevarer også strull og bordstabelbakkels frossent og tar oppbved behov.

Småkaker kan oppbevares en god stund i tett boks, hadde bakt i midten av november, var jeg deg.

Skrevet

Er boksen tett og står i en kald kjeller så holder småkaene i flere mnd. Mor begynner å bake i slutten av november, og da spises det småkaker langt ut i februar og sporadisk til mars hos oss, har alldri opplev at de blir dorlige på smak (det verste som kan skje er at de blir harske) Men dette forutsetter tette gode bokser altså.

Siden du skal spise dette i begynnelsen av desember, så ser jeg abslolutt ingen grunn til å vente i det hele tatt.

Skrevet

noen skal jeg øve meg på nå, så kommer den ordentlige versjonen litt senere :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...