Chelsea Skrevet 26. oktober 2006 #1 Skrevet 26. oktober 2006 Fikk servert gravet elgkjøtt og det var supergodt, oppskrift anyone?
pulverheksa Skrevet 27. oktober 2006 #2 Skrevet 27. oktober 2006 http://www.matprat.no/Recipe.aspx?artid=11097 Har ikke prøvd denne oppskriften selv, men har spist resultatet. det var knallgodt. Anbefales med hvalkjøtt, det er supergodt.
Gjest Gjest_Inger_* Skrevet 7. november 2006 #3 Skrevet 7. november 2006 Fant denne tråden. Jeg er mest glad i oksekjøtt, ser oppskriften er for vilt eller får, men det går vel like bra med okse??? Dessuten er jeg ikke veldig glad i verken karve eller akevitt, kan annet krydder benyttes mon tro? Kan man tine et helt stykke okse ytrefilet, så grave og fryse det igjen? Og hva med laks, noen som har prøvd å grave hjemme? Har bra tilgang på fisk så det hadde vært artig å prøvd det.
pulverheksa Skrevet 7. november 2006 #4 Skrevet 7. november 2006 Du kan fint bruke annet krydder som du liker. F.eks koriander, spisskummen, pepper, timian, rosmarin eller andre urter. Akevitt kan byttes ut med cognac, armanac?, whisky eller annet brennevin som du liker.
pulverheksa Skrevet 7. november 2006 #5 Skrevet 7. november 2006 (endret) Glemte å svare på fiskespørsmålet. Har gravet laks flere ganger, da har jeg brukt dill og cognac som krydder. Brukte like mye salt som sukker, brukte en Arne Brimi oppskrift som utgangspunkt. http://www.brimi.no/tips/laks_og_aure.htm Har også en god oppskrift på sennepsaus hjemme hvis du er interessert. Endret 7. november 2006 av pulverheksa
Gjest Gjest_Berit_* Skrevet 21. september 2007 #6 Skrevet 21. september 2007 Hentet fram denne. Har lyst til å prøve å grave kjøtt. Men lurer på dette med kjøttet. Kan man bruke frossent kjøtt, tine det, grave det for så å fryse det igjen? Er jo greiest å få tynne skiver hvis man bruker frossent kjøtt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå