pulverheksa Skrevet 26. oktober 2006 #1 Skrevet 26. oktober 2006 (endret) Sambo ringte nettopp og lurte på om jeg kunne kjøpe med med brunsausblokk på veien hjem. Det naturlige sprøsmålet fra min side var da: Hva trenger vi det til, vi skal jo ha seibiff til middag? Sambo: vi må jo ha brunsaus til, det er helt vanlig. Meg: Spørsmålet er enkelt og greit hvem holder med meg og hvem holder med sambo? Endret 26. oktober 2006 av pulverheksa
Gjest gjesta Skrevet 26. oktober 2006 #2 Skrevet 26. oktober 2006 Sorry Pulverheksa, men jeg er nok enig med sambo. Er ikke seibiff for meg uten...
Gjest gjesta Skrevet 26. oktober 2006 #4 Skrevet 26. oktober 2006 buhuu ← I følge pollen er Anonyme Stemmere enig med deg, så egentlig er det samboeren din og meg som burde .
Arwen Skrevet 26. oktober 2006 #5 Skrevet 26. oktober 2006 Ikke brun saus til seibiff nei høres ikke godt ut, men har aldri smakt det da...
Gjest Hedda Gabler Skrevet 26. oktober 2006 #7 Skrevet 26. oktober 2006 Aldri smakt. Men vet at noen bruker brun saus til fiskekaker, like snålt, spør du meg. Synes ikke brun saus og fisk hører sammen.
brumma* Skrevet 26. oktober 2006 #8 Skrevet 26. oktober 2006 Jeg er enig med deg. Brun saus og fisk er ikke lik sant!
Gjest Gjesta Skrevet 26. oktober 2006 #9 Skrevet 26. oktober 2006 Aldri smakt. Men vet at noen bruker brun saus til fiskekaker, like snålt, spør du meg. Synes ikke brun saus og fisk hører sammen. ← Jeg trodde de fleste brukte brun saus til fiskekaker, jeg!
onyx Skrevet 26. oktober 2006 #10 Skrevet 26. oktober 2006 Brunsaus til seibiff?? Det er virkelig helt bak mål. Brunsaus til fiskekaker er greit, merkelig nok.
monja Skrevet 26. oktober 2006 #11 Skrevet 26. oktober 2006 Jeg trodde de fleste brukte brun saus til fiskekaker, jeg! ← Det trodde jeg og Men brun saus til seibiff? Nei, det bruker vi ikke.
Gjest LilSweetie Skrevet 26. oktober 2006 #12 Skrevet 26. oktober 2006 Neineinei, dette går ikke an! Brun saus og fisk
Gjest Gjest Skrevet 26. oktober 2006 #13 Skrevet 26. oktober 2006 Bruker brun saus til både seibiff og fiskekaker, og det er kjempegodt! Må jo bli veldig tørt uten saus til??
Gjest Fantus Skrevet 26. oktober 2006 #14 Skrevet 26. oktober 2006 Bruker brun saus til både seibiff og fiskekaker, og det er kjempegodt! Må jo bli veldig tørt uten saus til?? ← Ikke brun saus til seibiff for meg, nei. Og det blir ikke tørt uten saus. Masse stekt løk og en liten klatt smør eller rømme på poteten gjør susen
Gjest piaf Skrevet 26. oktober 2006 #15 Skrevet 26. oktober 2006 Spar den stakkars fisken for brun saus! :hår: Jeg er forresten vokst opp med fiskekaker i brun saus, gjerne om mandagen, med restene av sausen fra søndagssteken. *urk* Nå lager jeg fiskekakene selv, og spiser dem nystekte med tzatziki/aïoli, salat og ovnsbakte poteter eller kokte poteter og kålrabistappe. Mye bedre.
Brunhilde Skrevet 26. oktober 2006 #17 Skrevet 26. oktober 2006 Brun saus til seibiffen styrer jeg utenom, men fiskekaker i brun saus, gjerne med kålrotstappe ved siden av, er nydelig!
Gjest synseren Skrevet 26. oktober 2006 #18 Skrevet 26. oktober 2006 Jeg synes brun saus passer best til kjøtt.
Gjest Gjest Skrevet 26. oktober 2006 #19 Skrevet 26. oktober 2006 nei nei og atter nei! Ikke brunsaus nei... M e e e e n....hvis man bruker sjyen i panna som man steker fisken i og tilsetter rømme!!! Mmmmmmm....nyyyydelig!!!!! Smakes til etter smak og behag :kgblunk:
loffen Skrevet 26. oktober 2006 #20 Skrevet 26. oktober 2006 Nei, jeg synes ikke det høres godt ut med brun saus til seibiff! Pleier å gjøre sånn som det står på Findus-pakken jeg; kok utt panna med et par dl vann, og tilsett litt soya-saus. Mm, må prøve den varianten med rømme.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå