Gå til innhold

Brunsaus til seibiff



Anbefalte innlegg

Skrevet (endret)

Sambo ringte nettopp og lurte på om jeg kunne kjøpe med med brunsausblokk på veien hjem.

Det naturlige sprøsmålet fra min side var da: Hva trenger vi det til, vi skal jo ha seibiff til middag?

Sambo: vi må jo ha brunsaus til, det er helt vanlig.

Meg: :overrasket::overrasket::overrasket:

Spørsmålet er enkelt og greit hvem holder med meg og hvem holder med sambo? :ler::ler:

Endret av pulverheksa
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Sorry Pulverheksa, men jeg er nok enig med sambo.

Er ikke seibiff for meg uten...

Skrevet

buhuu :grine:

Skrevet
buhuu :grine:

:troest:

I følge pollen er Anonyme Stemmere enig med deg, så egentlig er det samboeren din og meg som burde :grine: .

Skrevet

Ikke brun saus til seibiff nei ;) høres ikke godt ut, men har aldri smakt det da...

Gjest Hedda Gabler
Skrevet

Aldri smakt. Men vet at noen bruker brun saus til fiskekaker, like snålt, spør du meg. Synes ikke brun saus og fisk hører sammen.

Skrevet

Jeg er enig med deg. Brun saus og fisk er ikke lik sant! ;)

Skrevet
Aldri smakt. Men vet at noen bruker brun saus til fiskekaker, like snålt, spør du meg. Synes ikke brun saus og fisk hører sammen.

:overrasket: Jeg trodde de fleste brukte brun saus til fiskekaker, jeg!

Skrevet

Brunsaus til seibiff?? Det er virkelig helt bak mål. :)

Brunsaus til fiskekaker er greit, merkelig nok.

Skrevet
:overrasket:  Jeg trodde de fleste brukte brun saus til fiskekaker, jeg!

Det trodde jeg og :overrasket:

Men brun saus til seibiff? Nei, det bruker vi ikke.

Gjest LilSweetie
Skrevet

:overrasket:

Neineinei, dette går ikke an! Brun saus og fisk :overrasket:

Skrevet

Bruker brun saus til både seibiff og fiskekaker, og det er kjempegodt! Må jo bli veldig tørt uten saus til??

Skrevet
Bruker brun saus til både seibiff og fiskekaker, og det er kjempegodt! Må jo bli veldig tørt uten saus til??

Ikke brun saus til seibiff for meg, nei. Og det blir ikke tørt uten saus. Masse stekt løk og en liten klatt smør eller rømme på poteten gjør susen :)

Skrevet

Spar den stakkars fisken for brun saus! :hår:

Jeg er forresten vokst opp med fiskekaker i brun saus, gjerne om mandagen, med restene av sausen fra søndagssteken. :sjokk: *urk*

Nå lager jeg fiskekakene selv, og spiser dem nystekte med tzatziki/aïoli, salat og ovnsbakte poteter eller kokte poteter og kålrabistappe. Mye bedre. :)

Skrevet

Nei, vil ikke ha brun saus på fisk :riste:

Skrevet

Brun saus til seibiffen styrer jeg utenom, men fiskekaker i brun saus, gjerne med kålrotstappe ved siden av, er nydelig!

Gjest synseren
Skrevet

Jeg synes brun saus passer best til kjøtt.

Skrevet

nei nei og atter nei!

Ikke brunsaus nei...

M e e e e n....hvis man bruker sjyen i panna som man steker fisken i og tilsetter rømme!!! Mmmmmmm....nyyyydelig!!!!! Smakes til etter smak og behag :kgblunk:

Skrevet

Nei, jeg synes ikke det høres godt ut med brun saus til seibiff! :overrasket:

Pleier å gjøre sånn som det står på Findus-pakken jeg; kok utt panna med et par dl vann, og tilsett litt soya-saus.

Mm, må prøve den varianten med rømme. :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...