stikkelsbær Skrevet 25. oktober 2006 #1 Skrevet 25. oktober 2006 Noen som vet hvordan det er smartest å varme opp igjen pasta (penne) uten bruk av mikro? Tenkte på å ha det i ovnen, men blir ikke de litt stive og harde (ihvertfall de øverste)? Eller bare i kjele, men da kan de vel lett brenne seg. Kokende vann kanskje? Men det er litt smør på pastaen, blir det guffent? Savner å ha mikrobølgeovn jeg
Leo Skrevet 25. oktober 2006 #2 Skrevet 25. oktober 2006 Ha det i en kjele og hell over litt melk før du varmer det forsiktig opp mens du vender det hele med en sleiv. Ser du at det begynner å bli tørt heller du i litt mer melk. Poenget med melken er å holde det fuktig uten at du får "vannsmak" og uten at det tørker og svir seg.
Tabris Skrevet 25. oktober 2006 #3 Skrevet 25. oktober 2006 Hvis du har en pastasaus (rester fra dagen før, tomatpure utrørt i vann, saus fra glass etc), så kan du helle det over, kanskje også blande med litt vann eller melk som Leo sier, også røre ofte på svak varme. Da får du en god og varm ferdig-rett.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå