SuperNate Skrevet 25. oktober 2006 #1 Skrevet 25. oktober 2006 Noen som vet hvordan jeg får til seige kolakaker? Hvor lenge bør de stekes, mer/mindre sirup, heve/ikke heve. De blir bare sprø, men de er så mye bedre som seige..
Sam Skrevet 26. oktober 2006 #2 Skrevet 26. oktober 2006 Legg en brødskalk oppi kakeboksen og bytt den ut med en ny når den blir hard. Slik holder våre kolakaker seg seige
Gjest Gjest_SuperNate_* Skrevet 26. oktober 2006 #3 Skrevet 26. oktober 2006 Å?! Tusen takk, det skal jeg prøve! Hm, dette blir spennende..
Gjest Gjest Skrevet 26. oktober 2006 #5 Skrevet 26. oktober 2006 noen kaller de karamellkaker, høres det kjent ut? det er en slags kjeks, de er nyyydelig, søte og gode. litt karamellaktig.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå