Gjest Gjest Skrevet 24. oktober 2006 #1 Skrevet 24. oktober 2006 Jeg åpnet en Dolmio for ca. to uker siden, og brukte bare halve. Satt den inn i kjøleskapet, og der står den enda. Er den grei å spise, eller vil den smake dårlig?
Hu i Svingen Skrevet 24. oktober 2006 #2 Skrevet 24. oktober 2006 Jeg åpnet en Dolmio for ca. to uker siden, og brukte bare halve. Satt den inn i kjøleskapet, og der står den enda. Er den grei å spise, eller vil den smake dårlig? ← Hvis den lukter bra og ikke er muggen (!) så er den sikkert helt fin. Ganske mye konserveringsmidler i Dolmio tror jeg.
Gjest Gjest Skrevet 25. oktober 2006 #3 Skrevet 25. oktober 2006 Jeg tror nok den er blitt dårlig, men du kan jo se, lukte og så smake? Smaker den som den skal så er det bare å varme opp.
Prinsesse på erten Skrevet 25. oktober 2006 #4 Skrevet 25. oktober 2006 (endret) Står det ikke holdbarhet på glasset? Endret 25. oktober 2006 av Prinsesse på erten
Gjest Bjørnsdatter Skrevet 25. oktober 2006 #5 Skrevet 25. oktober 2006 Står det ikke holdbarhet på glasset? ← Jo, men det er jo i uåpnet tilstand. Sannsynligvis er den holdbar i årevis i følge datostemplingen. Så fort glasset er åpnet, blir den dårlig ganske fort. Jeg ville ikke spist den.
Gjest LilSweetie Skrevet 25. oktober 2006 #6 Skrevet 25. oktober 2006 Det pleier aa staa paa glassene at de er holdebare tre dager etter du har aapnet det, men jeg synes de varer mye lenger.... Lukt paa den.
Cilla Skrevet 25. oktober 2006 #7 Skrevet 25. oktober 2006 Jeg hadde spist glasset etter 1 uke, men etter 2 uker hadde jeg luktet godt etter! Men leste på tacosaus glass at de er holdbare 2-4 uker etter de er åpnet, så kanskje er sausen din også bra?
Gjest Gjest Skrevet 25. oktober 2006 #8 Skrevet 25. oktober 2006 Hvis den lukter bra og ikke er muggen (!) så er den sikkert helt fin. Ganske mye konserveringsmidler i Dolmio tror jeg. ← Ingen konserveringsmidler i Dolmio, faktisk.
Gjest Gjest Skrevet 25. oktober 2006 #9 Skrevet 25. oktober 2006 Takk for svar. Tror heller jeg går til innkjøp av en ny Dolmio ja....
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå