Gå til innhold

Din beste kyllingfiletoppskrift


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg er rett og slett ute etter din beste oppskrift med kyllingfilet.

Gjerne også ca hvor lang tid retten tar å lage.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Dette er jo ingen hjemmelaget oppskrift da....men... :):sjenert:

Tikka Masala i pakke....en sånn pakke med marinade, ris og Tikka Masala saus.

Man skjærer bare kyllingfileter i biter, har det i marinade i min 10 min, steker det deretter på panne. Blander sausposen med vann, koker litt opp og har i creme fraiche, deretter blander man kyllingbitene i sausen. Koker ris, lager en salat og serverer med Nan-brød til...kjempegodt! Og enkelt :)

Serverte dette i klubb sist gang og det fallt iallefall i smak der. :)

Skrevet

En godt moden tomat som du skoller, en sjalottløk, masse pepper, masse estragon, litt oliven olje og salt alt dette maler du sammen i en hurtigmikser så legger du kyllingfiletene i marinaden i et døgn du kan gjerne stikke litt i dem med en gaffelog vende litt på dem. Så griller du dem og serverer med spagetti i hvit peppersaus og gresk salat.

Skrevet

Pasta Italia

200 g pasta (tagliatelle)

1 ss meierismør

2 kyllingfileter, i biter

salt og pepper

1 båt hvitløk, hakket

4-6 marinerte soltørkede tomater, i strimler

½ grønn paprika, i strimler

2 dl matfløte

salt og pepper

soyasaus

timian

Kok pastaen som anvist på pakken. Brun kyllingbitene i smør og krydre med salt og pepper. Rør inn hvitløk, tomater paprika og matfløte og la det småkoke i noen minutter. Smak til med salt og pepper, soyasaus og timian.

Server sausen på pastaen. Server gjerne med godt brød til.

Skrevet

Kyllingfilet med sennepssaus

(2 pers)

2 kyllingfileter

smør, olivenolje

salt og pepper

2 sjalottløk

1 fedd hvitløk

5-6 ss tørr hvitvin

ca. 2 dl kyllingkraft

2-3 ts dijonsennep

2 ss crème fraîche

1 ss maizenna, rørt ut i litt kaldt vann

salt, pepper

(friske urter)

Brun kyllingfiletene i olivenlje/smør raskt på begge sider i panne, salte og pepre, ta ut av pannen. Surr så finhakket sjalottløk og finhakket hvitløk lett i samme panne. Kok ut pannen med hvitvinen og ha i kyllingkraft, dijonsennep og crème fraîche.

Ha filetene tilbake i sausen og kok ferdig på svak varme under lokk, 15-20 min. Snu dem en gang i løpet av koketiden. Ha tilslutt i maizena utrørt i litt kaldt vann slik at sausen tykner, og smak evnt. til med mer salt og pepper.

Rett før servering kan du også ha i hakkede friske urter, om du vil. Dill, gressløk, timian (ikke tørket) eller estragon passer bra.

Server med feks kokt grønn asparges eller brokkoli og ovnsbakte potetbåter til å moppe opp sausen med.

Skrevet

Min oppskrift ligger her inne et annet sted også, men uansett:

Annas hvite pizza.

Lag pizzadeig og sett til heving.

Del opp fersk sjampinjong i skiver. Stek den

Del opp 2 - 3 kyllingfileter i biter som også stekes.

Hell over en boks creme fraiche , når det koker, smuldrer du i 1/3 - 1/2 boks med Norzola ost. Rører mens det smelter inn i sausen

Trykk ut pizzadeig. Ha over fyllet, strø lett med ost på toppen. (Det er jo allerede en del ost i fyllet, så man trenger ikke mye)

Stekes på 220 grader til den har passe farge.

Skrevet

Du trenger til 2 personer:

5 tomater - flås og hakkes i biter

1 løk - hakkes i biter

hvitløk etter smak - hakkes i biter

1 sp tomatpurè

litt soyasaus

salt og pepper

basilikum

Alt blandes sammen i en ildfast form.

Ta 3 kyllingfileter og skjær de i fingerstore strimler, kanskje litt tykkere. Legg de i tomatsausen, dekk til med litt reven ost og sett den i ovnen på 200°C i ca 45 min. Serveres med fersk tagliatelle.

Håper det smaker - velbekomme!

Skrevet

Kyllingtaco:

Brun fileter i panna, la dem så få 10-15 minutter i ovn ved 180 grader til de er gjennomstekte. Del i biter, og ha i panna sammen med ca en spiseskje olivenolje. Bland godt. Når pannen begynner å bli varm, ha over tacokrydder, bland godt og ha over en dl vann.

Serveres med det man liker av tilbehør.

Skrevet

Kyllinggryte

8 kyllingfileter

salt

pepper

hvetemel

2 sjarlottløk

4 hvitløksfedd

200 gr sopp

1 gulrot

1 zucchini

4 cl cognac

1 dl vermut

5 dl hvitvin

5 dl hønsebuljong

tabasco

sitronsaft

Del kyllingfiletene i biter, ha på salt og pepper, og vend dem i hvetemel. Stek de i litt olje i 5-6 minutter uten at de tar farge.

Finhakk løk, hvitløk og del soppen i biter, gulrot og zuccini i staver. Stek grønnsakene i 2-3 minutter.

Hell grønnsakene i en vid gryte, tilsett all væsken untatt fløten. La dette småkoke til væskemengden er halvert. Hell så i fløten og smak til med salt, pepper, tabasco og sitronsaft. Legg i kyllingen og kok alt videre på svak varme i ca 10-15 minutt.

Serveres med ris og dampet grønnsaker - eller en god salat.

Skrevet

Jeg strimler og steker den med salt og kvernet pepper.

Lager så salat av en/flere typer salat, grønnsaker (tomat, agruk, paprika, vårlø og mais) samt brune bønner (herm).

Har også i pasta og/eller "coscos", fetaost eller cheddar og ikke minst stekt bacon som klippes i strimler. Bruker gresk dressing på om evt krutonger også. Nam!

Gjest Ingrid78
Skrevet

Kyllingpakker.

til 2 personer:

2 kyllingfilet

fetaost i skiver

6 champinjonger

1 løk

1/2 liter hønsebuljong

spekeskinke.

Skjær noen snitt i fileten, og fyll i fetaosten. Rull spekeskinken rundt, og fest den med tannpirkere. Brun løk og champinjong i skiver i en panne, og hell over hønsebuljongen. La det koke opp. Hell sausen over i en ildfast form, og legg filetene på toppen. Stekes ved 200 grader i 20 minutter. Snu filetene, og stek de i 5 minutter på den andre siden. Serveres med ris, og grønn salat.

Skrevet

Jeg har 2 favorittoppskrifter med kyllingfilet.

URTEKYLLING OG BACON:

Lag et snitt i hver kyllingfilet og legg hakkede friske urter inn i snittet, jeg syns estragon eller salvie passer bra til kylling. Surr bacon rundt filetene. Legges i en ildfast form og stekes i ca 30 minutter bed 200 grader.

Serveres med rotmos (potetstappe med gulrøtter og kålrot i)

POTET/KYLLING/PURRE-FORM

Smør en ildfast form. Potet og purre skjæres i tynne skiver og legges lagvis i en ildfast form. Legg kyllingfileter på toppen. Bland et par te-skjeer estragon med smeltet smør og pensle kyllingen med blandlingen. Stekes ved 200 grader i ca 45 minutter.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...