Gå til innhold

Suksesskake uten nøtter


Anbefalte innlegg

Skrevet

Når jeg skal lage denne uten nøtter bruker jeg oppskriften fra Aperitif.no:

125 g cornflakes, 3 1/2 dl havregryn, 3 dl havrekli, 220 g melis, 4-5 eggehviter.

Den blir god på smak, men så innmari hard og kompakt at den er vanskelig å skjære i. Jeg lager bare èn bunn istedet for å fordele den to former, er det kanskje derfor? Er det noe jeg kan gjøre annerledes?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Nå har jeg ikke prøvd din oppskrift, men jeg tror du har rett i at kaken BØR stekes i 2 former.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...