Gjest Gjest Skrevet 23. oktober 2006 #1 Skrevet 23. oktober 2006 Når jeg skal lage denne uten nøtter bruker jeg oppskriften fra Aperitif.no: 125 g cornflakes, 3 1/2 dl havregryn, 3 dl havrekli, 220 g melis, 4-5 eggehviter. Den blir god på smak, men så innmari hard og kompakt at den er vanskelig å skjære i. Jeg lager bare èn bunn istedet for å fordele den to former, er det kanskje derfor? Er det noe jeg kan gjøre annerledes?
Gjest Gjest Skrevet 23. oktober 2006 #2 Skrevet 23. oktober 2006 Nå har jeg ikke prøvd din oppskrift, men jeg tror du har rett i at kaken BØR stekes i 2 former.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå