Gjest kokkeline Skrevet 20. oktober 2006 #1 Skrevet 20. oktober 2006 Har funnet en oppskrift med kamskjell og kyllingfilet som jeg har lyst til å servere kjæresten min i helgen Men jeg har ikke vermouth - kan den erstattes med noe annet? Skal bare være 1 dl i sausen
Nilma Skrevet 20. oktober 2006 #2 Skrevet 20. oktober 2006 Tørr sherry, kanskje? Evt. tørr hvitvin om du ikke har sherry. Du får selvsagt ikke den "kryddersmaken" som er i vermouth, men det burde funke.
Gjest Gjest Skrevet 20. oktober 2006 #3 Skrevet 20. oktober 2006 Nå har ikke jeg smakt vermouth, men ofte når det er forskjellig likører etc som skal brukes i matlagning og som jeg ikke har, har jeg brukt portvin.
Nilma Skrevet 20. oktober 2006 #4 Skrevet 20. oktober 2006 Portvin burde også funke, så lenge den er tørr. Siden det i dette tilfellet er en skalldyroppskrift regner jeg med at det er tørr vermouth det er snakk om, og da ville jeg ikke brukt en søt portvin (som vel er det de fleste har/bruker).
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå