Gå til innhold

Hva er strøkavring?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal lage panerte kjøttkaker til middag og i oppskriften står det at jeg skal bruke strøkavring....

Anyone??

Skrevet

I alle butikker stort sett, står i lag med bakevarene.

Et tips som jeg bruker for jeg syns det er bedre enn strøkavring.

Jeg moser et knekkebrød i foodprossessoren eller i morter og bruker det i stedet.

Skrevet
I alle butikker stort sett, står i lag med bakevarene.

Et tips som jeg bruker for jeg syns det er bedre enn strøkavring.

Jeg moser et knekkebrød i foodprossessoren eller i morter og bruker det i stedet.

Lurt!

Takk for tipset! Bruker du lyse eller grove knekkebrød da?

Skrevet

Du kan jo kjøpe kavring da, i steden for knekkebrød. Siden du skulle bruke stråkavring i oppskriften ;)

Skrevet

Og noen steder heter strøkavring griljermel... Står som regel sammen med bakevarer ja.

Skrevet
Lurt!

Takk for tipset! Bruker du lyse eller grove knekkebrød da?

Bruker vanlige husmanknekkebrød

Skrevet

Jeg bruker griljermel i kjøttkaker...

Skrevet

Ikke kjøp det billige fra coop (tror det heter xp). Det smaker gammelt kneip, og ødelegger maten.

Skrevet
Du kan spare på skalker fra børd, la dem tørke i fri luft og så knuse dem i foodprocessor eller lignende. Alle slags brød fungerer like bra.

Ja, men hvem gidder å strø rundt seg brødskalker rundt på kjøkkenet da??? ;)

  • 6 år senere...
Gjest Funky Punk
Skrevet

Ja, men hvem gidder å strø rundt seg brødskalker rundt på kjøkkenet da??? ;)

(Jeg vet at dette er en gammel tråd, men jeg svarer likevel)

Jeg pleier å legge alle skalker i en pose som jeg oppbevarer i fryseren. Når jeg har fylt posen(e) så kjører jeg de til smuler og har de over i en krukke med lokk og bruker de til fisk, kylling, kjøttboller m.m.

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...