Gjest ¤Ronja¤ Skrevet 17. oktober 2006 #1 Skrevet 17. oktober 2006 Nokon som har tips til tilbehør og framgangsmåte når ein skal ha lammelår til middag?
pulverheksa Skrevet 18. oktober 2006 #3 Skrevet 18. oktober 2006 mer en lam ekspert... Når vi lager lammestek, beiner vi den alltid ut, syns det er greiere å holde orden på temperaturen da (og koker deilig kraft på beinet). Fyller steika med litt rosmarin, hakket hvitløk, litt salt og pepper, og surrer den sammen, svir den av på panna og inn i ovnen på 150-170 til steketermometret (viktig) viser 65-70 grader. Tror forresten det var en lammestek tråd her for et par uker siden. Var mange gode tips der.
Malama Skrevet 18. oktober 2006 #4 Skrevet 18. oktober 2006 Lamme-ekspert er jeg ikke, men jeg ser tv. matprat.no Et kjapt søk på lammelår ga meg disse treffene
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå