Gå til innhold

Lammelår


Anbefalte innlegg

Gjest ¤Ronja¤
Skrevet

Nokon som har tips til tilbehør og framgangsmåte når ein skal ha lammelår til middag?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

mer en lam ekspert... :ler:

Når vi lager lammestek, beiner vi den alltid ut, syns det er greiere å holde orden på temperaturen da (og koker deilig kraft på beinet).

Fyller steika med litt rosmarin, hakket hvitløk, litt salt og pepper, og surrer den sammen, svir den av på panna og inn i ovnen på 150-170 til steketermometret (viktig) viser 65-70 grader.

Tror forresten det var en lammestek tråd her for et par uker siden. Var mange gode tips der.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...