Gå til innhold

Tint okse indrefilet


Anbefalte innlegg

Skrevet

Når man har tatt opp en hel frossen okseindrefilet, vet noen hvor lenge den holder seg i tint tilstand i kjøleskap?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

kommer helt ann på hvor modent kjøttet var før det ble fryst, og hvor kaldt kjøleskap du har (det beste er jevne 4 grader) og hvor stor bit det er (større er bedre) og hvordan du har pakket det inn (bør være tett pakket) og om den er tint i kjøeskap, eller har vært utsatt for varmere tempraturer.

en til to uker er den gennerelle oppfatningen dersom forholdene er opptimale. Er de dorligere så ville jeg ha tatt den etter to-tre dager.

Ellers så annbefaler jeg mattilsynets hjemmesider for slike spm, de har en fin og flott oversikt over holdbarhet og lagring

Skrevet

Takk for svar. Skal sjekke ut de sidene.

Indrefileten ble tatt etter 3 dager og det gikk fint.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...