Chelsea Skrevet 15. oktober 2006 #1 Skrevet 15. oktober 2006 Når man har tatt opp en hel frossen okseindrefilet, vet noen hvor lenge den holder seg i tint tilstand i kjøleskap?
Gjest Gjest Skrevet 17. oktober 2006 #2 Skrevet 17. oktober 2006 kommer helt ann på hvor modent kjøttet var før det ble fryst, og hvor kaldt kjøleskap du har (det beste er jevne 4 grader) og hvor stor bit det er (større er bedre) og hvordan du har pakket det inn (bør være tett pakket) og om den er tint i kjøeskap, eller har vært utsatt for varmere tempraturer. en til to uker er den gennerelle oppfatningen dersom forholdene er opptimale. Er de dorligere så ville jeg ha tatt den etter to-tre dager. Ellers så annbefaler jeg mattilsynets hjemmesider for slike spm, de har en fin og flott oversikt over holdbarhet og lagring
Chelsea Skrevet 17. oktober 2006 Forfatter #3 Skrevet 17. oktober 2006 Takk for svar. Skal sjekke ut de sidene. Indrefileten ble tatt etter 3 dager og det gikk fint.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå