Gjest Bertine Skrevet 12. oktober 2006 #1 Skrevet 12. oktober 2006 Hei! Fant denne oppskriften, som jeg vil lage til middag idag: http://www.kvinneguiden.no/magasin/mat_og_...ny_uke_41/32180 Men bør ikke tortelinien kokes først?? Eller? Kjøpte sånne ferdig pakker som finnes i kjøleskapet på kiwi..
Irie Skrevet 12. oktober 2006 #3 Skrevet 12. oktober 2006 Jeg tror ikke du må. Selv hadde jeg kokt dem. Toatsausen vil vel virke inn som væske, og "rå" tortellini vil nok gi en litt tykkere saus, ved at de trekker til seg væske under steking i ovn.. Litt samme prinsipp som ved lasagneplater, de er jo også tørre når man legger de i formen.
Frk. Stella Skrevet 12. oktober 2006 #5 Skrevet 12. oktober 2006 Siden du bruker fersk tortellini og såpass mye "væske" som 2 bokser med tomater så trenger du ikke koke tortellinien på forhånd. Nå skal den jo også stå i ovn i 10-15 min så det går nok greit med "rå" pasta... Tørket tortellini derimot, den hadde jeg forkokt noen minutter.....
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå