Gå til innhold

gratinert tortelini


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg tror ikke du må. Selv hadde jeg kokt dem.

Toatsausen vil vel virke inn som væske, og "rå" tortellini vil nok gi en litt tykkere saus, ved at de trekker til seg væske under steking i ovn.. Litt samme prinsipp som ved lasagneplater, de er jo også tørre når man legger de i formen.

Skrevet

Siden du bruker fersk tortellini og såpass mye "væske" som 2 bokser med tomater så trenger du ikke koke tortellinien på forhånd. Nå skal den jo også stå i ovn i 10-15 min så det går nok greit med "rå" pasta...

Tørket tortellini derimot, den hadde jeg forkokt noen minutter.....

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...