Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Blir det stor forskjell om jeg bruker vanlig smør istedet for usaltet smør i en kakeoppskrift?

På butikken har jeg aldri lagt merke til smør det står "usaltet" på, heter det kanskje noe annet?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Finnes melange uten tilsatt salt.

Om du bruker vanlig saltet smør vil jo kaka bli saltere. Hvor mye det vil utgjøre avhenger jo litt av hvor mye smør du skal bruke da. (men finnes det salt i oppskriften, så reduser på det? Men det er det vel gjerne ikke...)

Gjest Elfrida
Skrevet

Usaltet smør heter ikke noe annet enn usaltet smør, og det er å finne i de fleste butikker som har litt utvalg. Står blant smøret.

Skrevet

står det spesifisert i oppskriften at du skal bruke usaltet smør, vil du merke godt saltsmaken om du bruker vanlig smør.

Skrevet

Jeg merker ingen forskjell. Dette gjelder smørkrem til suksessterte da.

Skrevet
Usaltet smør heter ikke noe annet enn usaltet smør, og det er å finne i de fleste butikker som har litt utvalg. Står blant smøret.

Næh, gjør det virkelig det altså? ;)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...