celice Skrevet 12. oktober 2006 #1 Del Skrevet 12. oktober 2006 Blir det stor forskjell om jeg bruker vanlig smør istedet for usaltet smør i en kakeoppskrift? På butikken har jeg aldri lagt merke til smør det står "usaltet" på, heter det kanskje noe annet? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Malama Skrevet 12. oktober 2006 #2 Del Skrevet 12. oktober 2006 Finnes melange uten tilsatt salt. Om du bruker vanlig saltet smør vil jo kaka bli saltere. Hvor mye det vil utgjøre avhenger jo litt av hvor mye smør du skal bruke da. (men finnes det salt i oppskriften, så reduser på det? Men det er det vel gjerne ikke...) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elfrida Skrevet 12. oktober 2006 #3 Del Skrevet 12. oktober 2006 Usaltet smør heter ikke noe annet enn usaltet smør, og det er å finne i de fleste butikker som har litt utvalg. Står blant smøret. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 12. oktober 2006 #4 Del Skrevet 12. oktober 2006 står det spesifisert i oppskriften at du skal bruke usaltet smør, vil du merke godt saltsmaken om du bruker vanlig smør. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 13. oktober 2006 #5 Del Skrevet 13. oktober 2006 Jeg merker ingen forskjell. Dette gjelder smørkrem til suksessterte da. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
~white lady~ Skrevet 15. oktober 2006 #6 Del Skrevet 15. oktober 2006 Usaltet smør heter ikke noe annet enn usaltet smør, og det er å finne i de fleste butikker som har litt utvalg. Står blant smøret. ← Næh, gjør det virkelig det altså? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå