Gå til innhold

Ovnsbakt hel laks


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva bruker du inni laksen når du ovnsbaker den? Hvor mange grader og hvor lenge bør den steke (mellom 2 og 3 kg)? Hva har du som tilbehør?

Videoannonse
Annonse
Gjest LilSweetie
Skrevet

Jeg pleier aa ha purre, krydderurter og litt olje inni.

Godt tilbehor er poteter og tzatziki :)

Skrevet

Bruker som oftest purreløk, og bruker sitronpepper til.

Agurksalat, revne gullerøtter poteter og smør...

Skrevet

Purre og mais inni...godt med smør, salt og pepper også...

Sitronskiver legges utenpå, før man pakker den inn i aluminiumsfolie. Råstekte poteter og kokt gulrot, smelta smør og rømme..mmmm, yummi...

Skrevet

Jeg bruker Sitronpepper og litt smør inni...

Skrevet

Jeg pleier å legge smørklatter, løk i ringer,

sitronskiver,fersk dill,og litt sitronpepper.

(høres kanskje rart ut med løkringer,men

det blir utrolig godt,og er med på å lage en

nyydelig sky)

Skrevet

Jeg pleier å ha inni: - litt olje,pepper, salt, smør, dillkvaster, hvitløk,persille og litt sitronsaft. Stekes i ca 1 time i 200 gr.

Tilbehør: Vanlige poteter, dillstuede eller båtstekte. En god salat og /eller smørdampede grønnsaker. Rømme.

Skrevet

For min del er hvitløk et must i ovnsbakt laks. Som regel bruker jeg en god del friske urter inni i tillegg og kanskje sitronpepper, evt drypper masse frisk sitron i og pepper, litt salt, hvitløk og urter.

Skrevet

Persillesmør eller Sandefjordssmør, med friske urter, salt og pepper.

Serveres med rømme, agurksalat og poteter.

Skrevet

..og forresten: Bakes i folie i ovnen inntil kjøttet løsner så smått fra beina.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...