Gå til innhold

Kan jeg bruke vanlig bolledeig


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg hadde lyst på boller, og kjøpte sånn ferdigpakning med boller.

Skal bare tilsette gjær og vann.

Men så i går spiste jeg sånn bolle med vanilje krem og melis med kokos, og jeg fikk veldig lyst på det.

Kan jeg bruke den vanlige bolledeigen, og bare lage det til skolebrød.

Smaker det det samme?

Og hvis jeg kan det, hvordan gjør jeg det da?

Videoannonse
Annonse
Gjest lillelou
Skrevet (endret)

Det kan du helt fint. Det er uansett bare en vanlig bolledeig som er utgangspunktet for skolebrød. God bakst! :)

ps: du bare lager deigen som vanlig,og hever den til dobbel størrelse (1 times tid).Elt opp deigen og del i passende store klumper,som du bare ruller til vanlige boller og klapper litt flate.Lag en grop i midten av hver bolle og legg i 1 teskje (ca) med vaniljekrem- etterhev ca 20 min og stek som vanlig.

Endret av lillelou
Skrevet

Mhm, nå går de i ovnen gleder meg :)

Vi laga både skolebrød, vanlige boler, boller med vaniljekrem inni og boller med sjokolade i!

Og hvordan det gikk når mitt barnslige jeg skulle kna bolle deigen ser du i avataren, dårlig kopi :ler:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...