Gjest Tweek Skrevet 9. oktober 2006 #1 Skrevet 9. oktober 2006 Jeg hadde lyst på boller, og kjøpte sånn ferdigpakning med boller. Skal bare tilsette gjær og vann. Men så i går spiste jeg sånn bolle med vanilje krem og melis med kokos, og jeg fikk veldig lyst på det. Kan jeg bruke den vanlige bolledeigen, og bare lage det til skolebrød. Smaker det det samme? Og hvis jeg kan det, hvordan gjør jeg det da?
Gjest lillelou Skrevet 9. oktober 2006 #2 Skrevet 9. oktober 2006 (endret) Det kan du helt fint. Det er uansett bare en vanlig bolledeig som er utgangspunktet for skolebrød. God bakst! ps: du bare lager deigen som vanlig,og hever den til dobbel størrelse (1 times tid).Elt opp deigen og del i passende store klumper,som du bare ruller til vanlige boller og klapper litt flate.Lag en grop i midten av hver bolle og legg i 1 teskje (ca) med vaniljekrem- etterhev ca 20 min og stek som vanlig. Endret 9. oktober 2006 av lillelou
Gjest Tweek Skrevet 9. oktober 2006 #4 Skrevet 9. oktober 2006 Mhm, nå går de i ovnen gleder meg Vi laga både skolebrød, vanlige boler, boller med vaniljekrem inni og boller med sjokolade i! Og hvordan det gikk når mitt barnslige jeg skulle kna bolle deigen ser du i avataren, dårlig kopi
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå